Forum » Programska oprema » ogled nepopolno odjetega videa
ogled nepopolno odjetega videa
ovdje kokoš ::
Naslov pove vse, najbrž se vsi spomnite Kazaa. Ko se je video vlečen s Kazaa "dolpotegnu" do določene stopnje, je bil možen ogled.
Prišli so drugi časi, ljudje pa v zlobne™ namene uporabljamo druge programe, želja po ogledu video vsebin pred dokončanjem "dolvleke" pa ostaja.
Zanima me torej, če obstaja kakšen program, ki to omogoča.
PS. Mislim in upam, da s tem vprašanjem ne kršim nobenih pravil foruma, če se motim, se pa oproščam pristojnemu moderatorju za povzročitev nepotrebnega dela.
Prišli so drugi časi, ljudje pa v zlobne™ namene uporabljamo druge programe, želja po ogledu video vsebin pred dokončanjem "dolvleke" pa ostaja.
Zanima me torej, če obstaja kakšen program, ki to omogoča.
PS. Mislim in upam, da s tem vprašanjem ne kršim nobenih pravil foruma, če se motim, se pa oproščam pristojnemu moderatorju za povzročitev nepotrebnega dela.
jebi ga
whatever ::
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
BIG_Yack ::
Pozdrav!
To ti zelo krasno dovoljuje LimeWire. Priporočam pa ti,da si najprej dolpotegneš osnovno verzijo in preko te preneseš PRO, saj je mnogo boljši.
To ti zelo krasno dovoljuje LimeWire. Priporočam pa ti,da si najprej dolpotegneš osnovno verzijo in preko te preneseš PRO, saj je mnogo boljši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | video in filmi z internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 5031 (3819) | PaX_MaN |
» | Glasbena industrija toži LimeWireOddelek: Novice / Igre | 5027 (4267) | LedStorm+++ |
» | kazaaOddelek: Pomoč in nasveti | 815 (738) | gunserman |
» | Kateri P2P vam najbolj vleče?Oddelek: Omrežja in internet | 2179 (1562) | Fury |
» | MP3 iskalecOddelek: Omrežja in internet | 2466 (2210) | pivmik |