Forum » Sedem umetnosti » Skladba ki vam naježi kožo...
Skladba ki vam naježi kožo...
LuiIII ::
Jaz si pa vedno po kakšnem bolj težavnem, stresnem dogodku zavrtim tole.
Prvič sem skladbo oz., celotno Mass for Peace, slišal v živo. Bilo je pretresljivo emocionalno. Pretresen do temeljev.
Prvič sem skladbo oz., celotno Mass for Peace, slišal v živo. Bilo je pretresljivo emocionalno. Pretresen do temeljev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuiIII ()
eric_cartman ::
Ta skladba je iz enga filma.. Poznam jo že dolgo časa, pa vseeno vsakič, ko jo prižgem se mi koža naježi .
Sicer pa je epska tudi tale melodija:
Sicer pa je epska tudi tale melodija:
oo7 ::
Dve najboljše melodije za dva najboljša filma kar sem jih kdaj gledal. Clint Eastwood, Ennio Morricone in Sergio Leone zmagovita trojka
The Good the bad the Ugly
For A few dollars more
The Good the bad the Ugly
For A few dollars more
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 107 108 109 110 )Oddelek: Sedem umetnosti | 557662 (258) | Kayzon |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1029288 (7343) | SVGA |
» | Komad, ki se ga ne naveličate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 30361 (10217) | dexterboy |
» | Serious & cool links (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13364 (10353) | Saladin |
» | Najbolj bizarni komadi, ki jih samo Vi obožujeteOddelek: Sedem umetnosti | 4585 (2962) | Blazzz |