Forum » Kaj kupiti » Copperhead vs DeathAdder
Copperhead vs DeathAdder
guererro ::
Vse bolj se nagibam k nakupu nove miške (trenutno imam Razerjevega Viperja), vendar se ne morem odločiti katero bi kupil. izbiram namreč med Rezerjevema Copperheadom in DeathAdderjem. Razlika v ceni ni ravno velika (cca 10€ v prid DeathAdderja ). Ima pa ta 200 dpija manj. Sem pa na njegov račun slišal samo dobre kritike.
Kaj bi mi vi svetovali? Katera je boljša? Ter katera se bolj splača.
Kaj bi mi vi svetovali? Katera je boljša? Ter katera se bolj splača.
- spremenil: guererro ()
Matek ::
Lol, brez razmisljanja DeathAdderja. Ne upostevat tistih DPIjev, deathadder ma opticni senzor namesto laserskega, po vseh testih ljudi, ki vejo kaj o gejmingu, je trenutno najboljsi. Tudi izdan je bil kasneje kot copperhead oz. je zadnja miska, ki je prisla iz Razerja.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
frudi ::
na kratko - ne.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Matek ::
Glede na navedbe marketingarjev bi naj bil, ampak v praksi se je izkazalo, da preprosto lazejo. "Odlicno delovanje tudi na za senzor zahtevnih povrsinah" se je obrnilo v nedelovanje na kupu dragih namenskih podlog, "superiorna locljivost" pa v inferiorno delovanje v primerjavi z najboljsimi opticnimi miskami (ala MX518). Prav zato se je Razer odlocil, da bo raje naprej razvijal optiko in, kot sem ze napisal, izdal svojo najnovejso misko - Deathadderja.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
SleepLess ::
Jaz pa imam Copperhead-a in sem extremno zadovoljen. Res pa je da ne gejmam (vsaj ne v pro stilu:)). Uporabljam jo bolj za vsakdanja opravila in mi res sede njena oblika in odzivnost.
Se pa strinjam z Matek-om, za programing je tudi po mojem menju Deathadder boljsi.
Se pa strinjam z Matek-om, za programing je tudi po mojem menju Deathadder boljsi.
El!te ::
sicer pa miska je miska mislim da nekaj vlke razlike tudi ni razen ce si neki ultra g33k pa 24\7 streljacine nabijas
Saladin ::
Jaz sem pa prav jezen na mojega Copperheada. Dosedaj sem imel same logitechove miške (boljše modele), pa me je po tretji miški, ki sem jo moral predčasno upokojiti zaradi neodzivnosti gumbov, zamikala konkurenca.
Napaka.
Katastrofalno pozicioniranje stranskih gumbov in preskakovanje občutljivosti miške znotraj iger, česar se zaboga ne morem rešit.
Napaka.
Katastrofalno pozicioniranje stranskih gumbov in preskakovanje občutljivosti miške znotraj iger, česar se zaboga ne morem rešit.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saladin ()
Urc ::
Jaz sem zadovoljen z Copperhead miško. Edino gumbi pri strani so pa res katasrofalno postavljeni
Grimlord ::
Glede DPI... vse kar je nad 800/1000 je že preveč. Kar je pod pa absurd Tak oda se ne sekiraj glede DPI-jev.
Laser ali optika? Pravzaprav je vseen odokler je izpolnjen zgorni pogoj (proven fact).
Copperhead ali DeathAdder? Odivsno kaj ti bolj paše. Oba sta dobra. CH je za fingertip playerje, DA pa za tiste ki špilajo s celo roko.
DA je za desničarje, CH je za oboje, zato tudi smotana postavitev gumbov na eni strani.
Saladin, poskusi kak nov firmware, pa v driverji se malo pošpilaj s pospeševanjem (ga izklopi even).
Laser ali optika? Pravzaprav je vseen odokler je izpolnjen zgorni pogoj (proven fact).
Copperhead ali DeathAdder? Odivsno kaj ti bolj paše. Oba sta dobra. CH je za fingertip playerje, DA pa za tiste ki špilajo s celo roko.
DA je za desničarje, CH je za oboje, zato tudi smotana postavitev gumbov na eni strani.
Saladin, poskusi kak nov firmware, pa v driverji se malo pošpilaj s pospeševanjem (ga izklopi even).
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming miškaOddelek: Kaj kupiti | 17530 (15840) | Antares88 |
» | Katera miška ?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1767 (1213) | Mitja358 |
» | Nova gamerska miška. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6297 (5105) | strictom |
» | Razer Lachesis ali Logitech G9Oddelek: Kaj kupiti | 2287 (1802) | Sc0ut |
» | Miši mx518 vs. G5 vs. Genius ergo 525Oddelek: Kaj kupiti | 1965 (1625) | PINki |