» »

Nokia N70

Nokia N70

Zako ::

Ker sm se vedno uporabnik Mobitela, in sicer bi zdaj zamenjal ponudnika (Simobil). Zanima me Nokia N70, predvsem vase uzkusnje s tem telefonom. in vzdrzljivost baterije.
cena: 80€ (Orto Smart)

Za vase odgovore se vam lepo zahvaljujem.

LP
Zako je zakon!!!

Urc ::

Mal poglej tam v podforum Mobilne tehnologije (pod telefon do 100€) je blo že neki govora o N70. Tudi jaz razmišlam ampak slike na blizu so res kriza. Tle maš še neki od N70

Vanadium ::

Kaj kupuješ telefon zarad aparata? raj pol kupi digitalca če misliš slikat. Skratka jaz jo imam 1 leto, je kr fajn stvarca (sybian OS) je pa problem ker je počasna ko satan >:D

Rasho ::

MadPanter... Sam nekaj me zanima. Si jo slučajno že upgradal? Se kj drugače obnaša, če si jo?
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

Gwanaroth ::

Jst tud razmišljam o nakupu tega telefona..

Zanima me predvsem, če je že kdo sprobal GPS na njej ? Katere programe/kartografijo podpira? Namreč imam že od Nokie LD-3W gps modul in v kombinaciji s tem telefonom mislim, da bi bla kar zadovoljiva ročna gps navigacija..
Lights often keep secret hypnosis..

@Rasho Sem jo pred 1 tednom upgrejdu in mi je žal kokr mam las na glavi da sem šel to naredit. Ljudje me kličejo (mam cifre shranjene v imeniku) in se mi več ne izpisuje kdo me kliče, backup software je podn ker nedela ;(( jao jao jao same muke. Kmalu ga bom pa nesu na teleray naj mal zamenjajo stvari dokler je še u garanciji pa naj čist na novo naložijo software :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vanadium ()

Še dobro, da doma nikakor ne uspem dobit dovolj časa, da bi se spravil to naredit. Hvala za informacije. :)

kozmy ::

Jaz uporabljam to Nokio nekje mesec im moram rečt da je super. Ni tako počasna kot nekateri trdijo (res da nimam 1gb al pa 2gb karitce pa naloženo na full :)) ). Software si nisem nič posodabljal, ker ni potrebe. Do sedaj v enem mesecu mi je zmrznil nekje 3× kar je malo. Problem sem mel edino na začetku, ko mi je baterijo pokurlo v 12urah :D Zdaj pa mi drži povprečno 2-3 dni, če ga res malo uporabljam pa tudi 4. Pa če ne uporabljaš UMTS-a si omrežje nastavi, da boš imel samo GSM.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kozmy ()

In kaj s tem spremeniš? Da imaš samo GSM?? Hm, meni dosedaj še ni zmrznila, nameravam pa si v kratkem nabaviti 2Gb kartico... Počasna je, kakor vzameš... Ni ravno med hitrejšimi, panike pa ni. Zaenkrat zadovoljen... :D

Slišal sem, da če imaš vklopljen UMTS, da se ti baterija prej sprazni, zato ker ti menjava med omrežjem UMTS in GSM. V glavnem kaj pač to pomeni, pri meni se pozna :)) Imam prvič Symbian telefon, pa mi ni take panike glede počasnosti.

spoon ::

imam jo ze 3 mesce kupil se rabljeno in je full stekala,dokler nisem nalozil na novo software in dela zadovoljivo.dobro je tud to ce se bilokaj zjebe popravis tak da nalozis na novo gor kot na rac.winse hehe.kaj pa dobis drugega pametnega za 80€.

Ta mobitel, je bil še pred kratkim bivših 60k, tak da :\ Ne vem zakaj praviš, kaj lahko dobiš za 80€. Prišli so pač novi modeli, in mu je cena padla.. Ko pa še ni blo n73, n95, n93 itd.., pa waaaw kaki telefon ;((

Točno tako. Jaz jo mam od takrat, ko so ven prišle in sem takrat na poslovnem paketu dal dobrih bivših 50.000 SIT pri mobitelu. Tako, da če so zdej 80€ je pa mal kriza pol, ker nevem komu jo poturit pa da pol kaj boljšega nabavim :D . Je pa tako kot je rekel kozmy. Vsi so sam gledal ko sem jo ven potegnu :8) pa še sedaj marsi kateri pogled pritegne, da ne omenjam bivšega SE P900 kateri še zmeraj pritegne marsikateri pogled ko z palčko pišeš po zaslonu:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37484630 (42645) mailer
»

Google predstavlja novost: GPS Simulator

Oddelek: Novice / Windows Mobile
465409 (5407) mrkva1
»