Forum » Omrežja in internet » "Your e-mail contained virus"
"Your e-mail contained virus"
ender ::
Danes preverim pošto, 192 sporočil (v 21 urah), od tega 77 sporočil v slogu
The message you emailed to postoffice@mlbpaa.com, dated 02/26/2002 07:47:27, contains
the PE_NIMDA.E virus in the sample.exe attachment. For help removing this virus, go to
http://www.antivirus.com/pc-cillin/
...a sem edini, ki ima to nesrečo (res je, da sem prijavljen na cel kup mailing list), ali razsaja kakšen nov virus, ki naključno nastavi glavo From?
The message you emailed to postoffice@mlbpaa.com, dated 02/26/2002 07:47:27, contains
the PE_NIMDA.E virus in the sample.exe attachment. For help removing this virus, go to
http://www.antivirus.com/pc-cillin/
...a sem edini, ki ima to nesrečo (res je, da sem prijavljen na cel kup mailing list), ali razsaja kakšen nov virus, ki naključno nastavi glavo From?
SLO-Security ::
Razumljiva razlaga je ta: nekdo te je elektronsko napadel. Naj pojasnem: če bi mel več različnih virusov potem je to druga pesem. Rešitev: zelo preprosta! Pri ISPju zahtevaj virus čekiranje pošte, pa se ti ne bo treba ubadati s tem. Sicer pa tudi mi pripravljamo javno ponudbo :D , mogoče bo celo zastonj : ?
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SLO-Security ()
Ales ::
Elektronsko napadel? :\ Ja, sosedovi Micki si všeč pa se je drgnila ob send tipko :D
Dej nam pokaži cel header enega od teh mailov, bo mogoče bolj jasno.
Aleš
Dej nam pokaži cel header enega od teh mailov, bo mogoče bolj jasno.
Aleš
ender ::
Flood se je med tem k sreči nehal, sem pa dobil skupno 193 sporočil...
Header iz enega "vrnjenega" sporočila (na tega sem dobil kar nekaj "odgovorov"):
Header iz enega "vrnjenega" sporočila (na tega sem dobil kar nekaj "odgovorov"):
Received: from res63-156.resnet.newpaltz.edu ([137.140.63.156] helo=MARINA)
by mx10.mail.ru with smtp (Exim 3.14 #1)
id 16ftx9-000K1q-00
for azuza@mail.ru; Wed, 27 Feb 2002 05:36:23 +0300
From:
Subject: óç0 0öçŰ?űwˆ?řw˙˙˙˙ŘóçI9Ôwń8ÔwĚ˙60s & 70s - tom jones - its not unusual#03 no doubt- simple kind of life311 - what i got (sublime cover in studio)(the wallflowers) - 6th avenue heartache(regae) shaggy - sexy body girl26collapseinstall(red hot chili mail.ru(jimmers cd) billy joel - new york state of mind(1)
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/related;
type="multipart/alternative";
boundary="====_ABC123456j7890DEF_===="
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Unsent: 1
Message-Id:
Date: Wed, 27 Feb 2002 05:36:23 +0300
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SpamOddelek: Pomoč in nasveti | 5980 (4437) | Matko |
» | Rusija blokirala Telegram, Kremelj prisiljen preiti na ICQOddelek: Novice / Zasebnost | 10911 (7383) | Jst |
» | Vsak dan virus (Beagle) iz istega naslovaOddelek: Programska oprema | 1786 (1621) | darkolord |
» | En kup mailov z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1018) | bodom |
» | e.mail spamerOddelek: Omrežja in internet | 2826 (2314) | Tr0n |