Forum » Strojna oprema » Matična za 939
Matična za 939
Ma$terM|nd ::
Kupujem rabljeno matično za s939 in me zanima katere so v redu. Trenutno me najbolj mika DFI LanParty NF4 Ultra-D ki se jo da dobit kr poceni.
Zato sprašujem če mi zna kdo kaj več o tej plošči povedat (kako se v praksi obnese, kaj so slabe/dobre strani) in po možnosti če je kakšna druga plošča ki je boljša in se jo da za približno enak denar dobit?
Zato sprašujem če mi zna kdo kaj več o tej plošči povedat (kako se v praksi obnese, kaj so slabe/dobre strani) in po možnosti če je kakšna druga plošča ki je boljša in se jo da za približno enak denar dobit?
- spremenil: Ma$terM|nd ()
kixs ::
Imel sem to DFI ULTRA-D, sem jo zamenjal za Gigabyte GA-K8NF9 Ultra, ki se mi veliko bolje obnese.
DFI-jevka je imela veliko priporocil po raznih forumih, zato sem jo potem tudi kupil. Vendar ni nic boljsa od Gigabytke, kvecjemu slabsa. Gigabytka ima pravi Dual-Bios, pasivno hlajeni chipset, overclocka se enako, nima pa dual PCIe-16x. Pa mislim, da sem se kaj pozabil. Ko sem se znebil DFI-jevke, sem bil prav srecen
DFI-jevka je imela veliko priporocil po raznih forumih, zato sem jo potem tudi kupil. Vendar ni nic boljsa od Gigabytke, kvecjemu slabsa. Gigabytka ima pravi Dual-Bios, pasivno hlajeni chipset, overclocka se enako, nima pa dual PCIe-16x. Pa mislim, da sem se kaj pozabil. Ko sem se znebil DFI-jevke, sem bil prav srecen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DFI Lanparty Ultra D -> težaviceOddelek: Strojna oprema | 1027 (1027) | hardfreak |
⊘ | A8N32-SLI DeluxeOddelek: Strojna oprema | 1370 (1089) | gfighter |
» | Mrtev Opteron uzel še drugega Opterona? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4171 (2800) | VASkO |
» | maticna Asus A8N -E nForce 4Ultra ??Oddelek: Kaj kupiti | 1463 (1250) | Jan987 |
» | DFI nF3 za s939 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7609 (5742) | PrimozR |