Forum » Strojna oprema » Mrežna kartica
Mrežna kartica
iNDigo_Child ::
Na starejšem računalniku imam mrežno kartico Level One FNC-0109TX. Ker sem disketo z driverji založil, sem driverje snel z uradne strani Level One. Vendar pa mi teh driverjev ne spozna... model kartice in driverji zanjo se ujemajo, vendar mi računalnik ne prepozna. Na računalniku so nameščeni Windowsi 98. Ali mogoče kdo ve, kaj bi utegnilo biti narobe? Ali mogoče obstaja nek univerzalen driver za vse mrežne kartice, ki bi mi tokrat prav prišel? Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Dr_M ::
kolikor sm uspel izvedet na googlu, ma ta kartica realtek cip gor, tko da pojdi na realtekovo stran in si tm snem driverje za 8139 serijo...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
iNDigo_Child ::
A mi lohk kako povezavo od driverjev za to serijo prlimašš...da bom za zih, da sem si taprave zloadal dol. Hvala.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava med level one mrezno in asus routerjem - helpOddelek: Omrežja in internet | 854 (807) | poluks25 |
» | Omrežni kabel izključenOddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (1104) | matuljcek |
» | mrežna kartica neki j****Oddelek: Omrežja in internet | 715 (673) | smirnof |
» | Katera mrežna kartica?Oddelek: Kaj kupiti | 2189 (1967) | R-S-LoVe |
» | ADSL in mrežna karticaOddelek: Kaj kupiti | 1340 (1175) | NiggerBob |