» »

Zunanji disk 1T+

Zunanji disk 1T+

malcek ::

V službi mi bodo kupili zunanji disk. Velik mora biti vsaj 1T. Vem da so bili neki maxtorjevi v redu pa jih nikjer ne najdem. Sodelavec ima pa mislim da WD jevega in je neverjetno glasen ko se ga prižge. To da je tišji je precej velik plus. Cena je pa sekundarna.

Vsakega predloga, nasveta in povezave bom zelo vesel.

kixs ::

V paketu ne bos dobil (prenosni disk + 1TB HDD). Edini 1TB disk je od Hitachija, ta pa ne ponuja prenosnih paketov.

Kupijo naj ti posebej eno prenosno ohisje z USB2 in Firewire priklopom in Hitachi 1TB disk.

LP

bluefish ::

če vztrajaš pri paketu in ne želiš WD 1TB, potem ti preostane edino nakup 500GB diska, kar je trenutno največja kapaciteta v paketu. Lahko pa počakaš še nekaj časa, ko bodo tudi drugi proizvajalci začeli prodajati 1TB. Ali pa narediš tako, kot je predlagal kixs97.

Vidim, da prodaja WD MyBook2 z 1TB prostorom. To pa je malo vecja prenosna skatla, saj sta notri 2x 500GB WD diska.

Sam bi vseeno vzel tisto, kar sem prej predlagal.

LP

Hočte rečt da je WD MyBook pro2 z 1TB edini zunanji (pol-prenosni) disk? Blak, vem da je obstajal Maxtor 1T sem pa slišal da naj bi obstajal tudi 1,5 T box.

Tisti scenarij ohišje + disk bi preveč formalno zapletlo stvar.

Sej mozno, da obstaja tudi kaj drugega. Vprasanje kaksna je pa dobavljivost pri nas.

Ne vem zakaj bi to formalno zakompliciralo!? Ce ti nabavijo eno zunanjo enoto z diskom ali pa eno zunanjo enoto in en disk. Sej to lahko pri eni firmi vzames na en racun in to je to.

lp

Stari ne sprašuj.

Primer: sem hotel stol za 50k sit in to je bilo še na pol v redu. Stol je usnjen. Kot vegeterjancu bi mi bolj pasal neusnen in take tudi imajo za 80k sit. Usnjene so pač delali na kitajskem, ostale pa še pri nas. In ker usnjen stol ima samo direktor smo imeli več komplikacij kupit poceni stol kot dražjega neusnjenega...

Ne delam na firmi če opaziš.

Hvala pa za komentarje, verjetno bom kar WD kupil

jperc21 ::

Poglej si tu:

mimovrste

LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!

dtnt ::

canyon 1tb zrihtam za 390eur

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dtnt ()

Gapi ::

Pc Hand Buffalo NAS TS-H1.0TGL/R5 Je externa stvar. Cena sicer ni njegova vrlina. Priklop tako na network kot tudi na usb. Če bi jest rabu kej tazga bi se odloču za kej takega.

Zheegec ::

Ta WD je super zaradi FireWire800 in RAID 0 ali RAID 1.
Glasen večino časa ni, ventilatorji se prilagajajo temperaturi. V 15 minutah delovanja je bil popolnoma neslišen, glasen je samo takoj ko ga prižgeš.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

naročil WD Premium, zgleda da ima celo raid

@dtn: khm precej žepna zadeva : ) Primarno mislim met zunanji disk predvsem zardi mobilnosti in ne zaradi backupa tako da mi Buffulo ni toliko po godu. Je pa kul ko ima 5 diskov in kar nekaj RAID načinov.

hvala vsem za predloge

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri 1TB disk kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
29534836 (14986) xyxyxyxy
»

WD predstavil 4 TB-disk

Oddelek: Novice / Diski
465813 (4398) Lion29
»

Zunanji disk WD MyBook

Oddelek: Kaj kupiti
314212 (3152) Revenant
»

Zunanji trdi disk (1TB)