Forum » Omrežja in internet » Thunderbird in zasedenje prostora
Thunderbird in zasedenje prostora
shock ::
Pozdravljeni,
danes sem si igral malo s Thunderbird in izbrisal vse stare e-maile in naredil malo reda po mapah. Ok saj ni nič kaj takega dokler nisem opazil na mojem Thunderbird profilu (C:\Documents and Settings\User\Application Data\Thunderbird\Profiles\xxxxxxxx.default\Mail\), da je celih 4 GB zasedenega prostora. A mi zna kdo razložit kaj je to za enga vraga da mi thunderbird ne ščisti vse stare šare iz diskovja saj za primer mi datoteka Trash zasede celih 500 MB, čeprav mi je Trash mapa v Thunderbird prazna.
Lp
danes sem si igral malo s Thunderbird in izbrisal vse stare e-maile in naredil malo reda po mapah. Ok saj ni nič kaj takega dokler nisem opazil na mojem Thunderbird profilu (C:\Documents and Settings\User\Application Data\Thunderbird\Profiles\xxxxxxxx.default\Mail\), da je celih 4 GB zasedenega prostora. A mi zna kdo razložit kaj je to za enga vraga da mi thunderbird ne ščisti vse stare šare iz diskovja saj za primer mi datoteka Trash zasede celih 500 MB, čeprav mi je Trash mapa v Thunderbird prazna.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4986 (1425) | markhenry |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19331 (15719) | MrStein |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10720 (10720) | Gandalfar |
» | Thunderbird in Firefox arhiviranjeOddelek: Programska oprema | 2820 (2618) | Vikking |
» | Thunderbird outgoing mail nastavitveOddelek: Programska oprema | 1910 (1757) | alien-w |