Forum » Pomoč in nasveti » opera nekej piše po disku in zmrzne PC
opera nekej piše po disku in zmrzne PC
masterpsi ::
Upgrejdal sem opero na 9.21 in sedaj se mi zgodi, da na cca. 2minute vse zmrzne za 3sekunde, ta čas pa je disk zelo aktiven in se prebere/zapiše okoli 10MB podatkov. Nato deluje vse spet normalno. A ima še kdo kake podobne težave?
Umm a kdo ve za kak program k bi mi v real time pokazal kaj se piše po disku? Ker me zanima kaj ima opera tako nujnega za pisat po disku. Je pa 100% opera, ker ko je zaprta dela vse BP. CPUja tudi ne rabi (ga ne nabije na 100%), ampak samo disk.
LP
Umm a kdo ve za kak program k bi mi v real time pokazal kaj se piše po disku? Ker me zanima kaj ima opera tako nujnega za pisat po disku. Je pa 100% opera, ker ko je zaprta dela vse BP. CPUja tudi ne rabi (ga ne nabije na 100%), ampak samo disk.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla želi privzeto zbirati podatke uporabnikov Firefoxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 16276 (13212) | gus5 |
» | Kako izkoristiti več kot 4GB rama na 32bitnem sistemu?Oddelek: Programska oprema | 4833 (4232) | Blazz |
» | Opera, spletni brskalnik, ki je več kot toOddelek: Novice / Brskalniki | 6891 (6891) | Kaboom |
» | Mozilla Firebird 0.7 in Mozilla Thunderbird 0.3 v slovenščiniOddelek: Novice / Brskalniki | 3916 (3916) | hruske |
» | Računalnik deluje nenormalno počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 997 (837) | ganzi |