Forum » Kaj kupiti » enostaven PC-daljinec
enostaven PC-daljinec
Highlander ::
Nov racunalnik, ki ga se sestavljam bi rad do neke mere krmilil z daljincem: dalec najpomembnejse je nastavljanje glasnosti pa izklop masine, pa tudi play, stop, pause itd. tipke in se kaksna kontrola bi bile dobrodosle, se posebno za VLC, v Win in Linuxu. Bistveno pa je tudi, da je stvar zelo majhna in nima 7000 tipk, pac pa le ene 10. Zanima me, ce ima kdo kaksen nasvet ali izkusnje s tem? Aja, rad bi nabavil daljnec s sprejemnikom (IR, mogoce radio), ne pa izdeloval sprejemnika sam.
Nekaj takega ali pa takega me zelo mika, ta pa je ze skoraj prevec poceni...
Druga opcija se mi zdi nakup plosce Asus P5B-plus Vista Edition, ki ima zraven daljinca s sprejemno postajo. Kdo ve, ce in kje se jo da v slo dobiti?
Nekaj takega ali pa takega me zelo mika, ta pa je ze skoraj prevec poceni...
Druga opcija se mi zdi nakup plosce Asus P5B-plus Vista Edition, ki ima zraven daljinca s sprejemno postajo. Kdo ve, ce in kje se jo da v slo dobiti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ogrevane rokavice...Oddelek: Loža | 3649 (2933) | pgtoni |
» | Vprasanje glede rama in procesorja AmdOddelek: Kaj kupiti | 1823 (1413) | gfighter |
» | izbira zvočnikov in moč ojačevalcaOddelek: Zvok in slika | 2382 (2212) | SSH |
» | prenosnik za 200 tisočOddelek: Kaj kupiti | 1205 (1033) | ZLOky |
» | Zunanji disk z VGA priklopom...Oddelek: Kaj kupiti | 1297 (1009) | trdoreh |