Forum » Loža » Milni mehurčki
Milni mehurčki
Mercier ::
Rabim dober recept za refill "mehurčkov" (tista ročna valjasta posodica s pokrovčkom z navznoter obrnjeno duvalico, ki jih kupiš pri najboljšem sosedu ali kje drugje). Če probaš z običajno tekočo žajfo je premalo mehurčkov.
fosil ::
Če se prav spomin se je to včasih delal z detergentom za ročno pomivanje posode. Za točno razmerje med vodo in detergentom pa mal eksperimentiraj
Tako je!
overlord_tm ::
Una trda žajfa naribana v toplo vodo?
Drgač se pa ne spomnem več, samo vem da smo vsega čuda not dal, kar je pač pod roko pršlo =)
Drgač se pa ne spomnem več, samo vem da smo vsega čuda not dal, kar je pač pod roko pršlo =)
;-) ::
Ko sem to preizkušal mislim da je bil taboljši Pril (tisti tabeli)...vsi šamponi in tekoča mila so taki da hitro poknejo, pril pa je elastičen
DimmniBurek ::
Čingume not zmeči
Meni je ponavadi delalo s neko obično žajfo, kaj več pa nisem eksperimentiral, ker se mi ni dalo več pihat
Meni je ponavadi delalo s neko obično žajfo, kaj več pa nisem eksperimentiral, ker se mi ni dalo več pihat
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prhljaj v lasehOddelek: Loža | 9398 (7914) | bvt |
» | reklame in zavajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9092 (6902) | solatko |
» | Kako odstraniti smolo iz platnaOddelek: Loža | 1598 (1306) | Pyr0Beast |
» | 2 črti na zaslonu od pritiska - se da to "sčistiti" ali je trajno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1059 (897) | schurda |
⊘ | Doma narejen gel za lase [Ultra super duper strong]Oddelek: Loža | 10748 (6706) | LjubimPeezde |