Forum » Loža » kako se razumete z sosedi:))
kako se razumete z sosedi:))
#000000 ::
Še kr, me pa zlo moti njihovo neprikrito vehanje ob vsaki priliki, en mi je zadnič kr do ograje uletu, ker mu je kamijon (neki so pripeljali) zaprl pogled z njegovega običajnega ček pointa.
hamax ::
z enimi bolj z drugimi slabš. z nobenimi pa slabo.
me pa moti, da praktično vsako poletje nekdo bajto prenavlja in mi 3 mesece pred oknom razbija.
vrstne hiše pač.
me pa moti, da praktično vsako poletje nekdo bajto prenavlja in mi 3 mesece pred oknom razbija.
vrstne hiše pač.
blue ::
Z celo vasjo se super razumemo razen z enim sosedom (z njim se tudi noben z vasi ne razume)
Mogoče, ga nima nihče rad, ker je njegov najljubši šport premikanje mej in tožbe na sodišču (katere BTW vedno izgubi)
Mogoče, ga nima nihče rad, ker je njegov najljubši šport premikanje mej in tožbe na sodišču (katere BTW vedno izgubi)
;-) ::
Z vsemi pri hiši se razumemo, na vikendu pa ena nekaj toži vse sosede...že enih 8 let je vse zapored izgubila
jperc21 ::
Super.
Kaj naj več rečem, ker to vse pove.
LP
Kaj naj več rečem, ker to vse pove.
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
marsovcek ::
Malo si bom sposodil temo :)
Sosedje imajo (kao) turistično kmetijo. Odpiralni čas imajo določen do 22h, a vedno pogosteje se tega ne držijo, potem pa ljudje celo noč krulijo pod našimi okni . Varianta "lepo se pogovoriti" ni obrodila sadov, zato me zanima, kaj storiti? Se lahko pokliče inšpekcijo (katero?), ali kaj bi svetovali?
Sosedje imajo (kao) turistično kmetijo. Odpiralni čas imajo določen do 22h, a vedno pogosteje se tega ne držijo, potem pa ljudje celo noč krulijo pod našimi okni . Varianta "lepo se pogovoriti" ni obrodila sadov, zato me zanima, kaj storiti? Se lahko pokliče inšpekcijo (katero?), ali kaj bi svetovali?
Gwanaroth ::
Ko slišiš, da krulijo, prijavi na policijo. Tako je en naredu u naši vasi in od takrat ima mir.
Lights often keep secret hypnosis..
mmmato ::
Nobenih problemov. Le ena familja se vsake tolk orng skrega, včasih se derejo po 2 uri.
Offtopic:
@John Abruzzi:
Na forumu sem opazil en drug citat mtoseva v podpisu, pa se ne spomnim v čigavemu. Jih ti redno menjaš ali ima mtosev še druge fane? :)
Offtopic:
@John Abruzzi:
Na forumu sem opazil en drug citat mtoseva v podpisu, pa se ne spomnim v čigavemu. Jih ti redno menjaš ali ima mtosev še druge fane? :)
Torej če nekdo razgraja in se pokliče "modrece" - koga potem kaznujejo? Tistega, ki je glasen, ali (v tem primeru) soseda, ki to "omogoča"? Ker če zatežijo gostom, to meni bolj malo pomaga, ker kmalu pridejo drugi.
Jackal ::
Stanujem par hiš naprej od marsovcka in lahko potrdim zgodbo, ker me isto včasih hrup iz te gostilne. Še posebej nadležno je poleti, ko je skoraj nemogoče spati pri zaprtem oknu. Problem je tudi to, da si marsikdaj kateri od gostov namisli ognjemet (seveda nenajavljen - drugače ni efekta presenečenja)... Tako se mi je že parkrat zgodilo, ko se je raketa razpočila ravno nad hišo, da sem se že ustrašil, da se je slučajno začela kakšna tretja svetovna vojna.
Drugače pa se trudimo imeti kar najboljše odnose s sosedi, čeprav včasih ne uspeva najboljše.
Drugače pa se trudimo imeti kar najboljše odnose s sosedi, čeprav včasih ne uspeva najboljše.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Hmnja... v bistvu je problem pri punci doma, ne pri nas. Malo nenatančno sem pisal, da je bolj razumljivo . My bad.
Na "našo" gostilno smo se nekako navadili in zaenkrat kar shajamo, čeprav je zelo hecno, ko ti sredi avgusta zagodejo Silvestrski poljub. Ali pa ti nad bajto pošljejo ognjemet . Ali pa ti zaparkirajo dovoz, pohodijo pol vrta,... Raje ne razmišljam dalje .
Na "našo" gostilno smo se nekako navadili in zaenkrat kar shajamo, čeprav je zelo hecno, ko ti sredi avgusta zagodejo Silvestrski poljub. Ali pa ti nad bajto pošljejo ognjemet . Ali pa ti zaparkirajo dovoz, pohodijo pol vrta,... Raje ne razmišljam dalje .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marsovcek ()
LordTado ::
jah tožbe gor tožbe dol,pa ta slovanski narod.
od kod se je le to spravlo v slovence da so tko na te meje pa
zemlo vsak dan gledajo če kaka travica manjka.......joj
poznam veliko starih ljudi,ki se celo življenje samo za zemlo kregajo,
takrat ko pa postanejo bolni pa jih začne mučit,kaj bo s to zemlo pa dnarjem...
kriza
od kod se je le to spravlo v slovence da so tko na te meje pa
zemlo vsak dan gledajo če kaka travica manjka.......joj
poznam veliko starih ljudi,ki se celo življenje samo za zemlo kregajo,
takrat ko pa postanejo bolni pa jih začne mučit,kaj bo s to zemlo pa dnarjem...
kriza
Ejsi_Disi ::
Smo imeli mi ene sosede, ki jih nikoli ni bilo tam, ampak smo se vseeno pravdali za par kvadratov. Hudič je bil v tem, da hiše nismo mogli prodati. Dvakrat smo imeli geodeta, dvakrta sosed ni hotel podpisat. Na koncu smo mu dali takratnih 100 jurjev in zadeva je bila rešena. Sicer ne najbolje za nas, ampak če dobro premisliš pa ja. ŠE do danes bi se kregali (verjetno bi bili na Nedeljskem očesu ) in tudi preseliti se ne bi mogli oz prodati hiše. Tako imamo pa danes mir (in tudi novi lastnik) in novo hišo.
Rock n' roll ain't noise pollution!
gzibret ::
Super!
Zadnjič smo v bloku v stanovanju imeli en žur in je sredi noči uletel en sosed z litrom šnopsa
Zadnjič smo v bloku v stanovanju imeli en žur in je sredi noči uletel en sosed z litrom šnopsa
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Žar v bloku? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14335 (11502) | OK.d |
» | problemi s sosedom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14110 (8865) | shintaro |
» | "zmešana" soseda - kaj storiti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12444 (8832) | Phantomeye |
» | Soseda me obtožuje... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21767 (15257) | Unknown_001 |
» | Totalno "butasto" vprašanje ........Oddelek: Loža | 2040 (1335) | bajro |