Forum » Pomoč in nasveti » sesuvanje firefoxa
sesuvanje firefoxa
kingkong ::
problem je sledeči: firefox se mi je začel sesuvati - včasih kar ob zagonu, med brskanjem, ob dodajanju zavihka,...poskušal sem z uninstalom in brisanjem registra, vendar s ponovno namestitvijo problema nisem rešil.
kako v celoti zbrisat FF z disk? ob navadni odstranitvi programa se mi ne odstranijo plugini in sumim da je le eden izmed njih kriv za sesuvanje.
kako v celoti zbrisat FF z disk? ob navadni odstranitvi programa se mi ne odstranijo plugini in sumim da je le eden izmed njih kriv za sesuvanje.
OmegaBlue ::
C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox
Tukaj imaš profil spravljen - pobriši.
Tukaj imaš profil spravljen - pobriši.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Goldee ::
Da ne odpiram nove teme si bom sposodil kar tole...
Torej uporabljam Firefox 2.0, z vsemi popravki (v 2.0.0.3). Problem je v tem, da, ko odprem kak pdf file znotraj Firefoxa (bodisi nov zavihek ali novo okno) mi sistem skorajda zamrzne. Ko poskušam ta zavihek zapreti, pa sistem obtiči za kako minuto ali dve. Poraba procesorja je takrat 99%, poraba rama pa je zmerna, cca 80mb. Zanima me, če ima kdo podobne probleme in kako je zadevo rešil? Ta napaka se pojavlja na prenosniku in na domačem PC-ju. Je to mogoče povezano s profilom?
Oba računalnika imata po giga rama in spodoben procesor, tako da osebno nebi krivil hardvera. Uporabljam pa WinXP in sistem je čist nesnage, virusov, trojancev...
Hvala za informacije.
Torej uporabljam Firefox 2.0, z vsemi popravki (v 2.0.0.3). Problem je v tem, da, ko odprem kak pdf file znotraj Firefoxa (bodisi nov zavihek ali novo okno) mi sistem skorajda zamrzne. Ko poskušam ta zavihek zapreti, pa sistem obtiči za kako minuto ali dve. Poraba procesorja je takrat 99%, poraba rama pa je zmerna, cca 80mb. Zanima me, če ima kdo podobne probleme in kako je zadevo rešil? Ta napaka se pojavlja na prenosniku in na domačem PC-ju. Je to mogoče povezano s profilom?
Oba računalnika imata po giga rama in spodoben procesor, tako da osebno nebi krivil hardvera. Uporabljam pa WinXP in sistem je čist nesnage, virusov, trojancev...
Hvala za informacije.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
EvilDare ::
Goldee: s prejšnimi acrobat readerji sem imel podobne probleme in sem kar v task managerju ugašal, z acrobat 8 teh problemov nimam več. Pdf-ji se veliko hitreje odpirajo in zapirajo oz. se takoj zapre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
matr, zbrisal vse od FF inštaliru na novo, naredu restore profila (takrat FF še ni crkval) - isto! FF se sesuva a je mel kdo podobne probleme al se samo meni sesuva?
mogoče kdo ve kako se pri operi nastavi, da imaš ikone (linki) in tabe v dveh vrstah - se pravi da ni gužve...
mogoče kdo ve kako se pri operi nastavi, da imaš ikone (linki) in tabe v dveh vrstah - se pravi da ni gužve...
winchester ::
Pri meni se FF tudi sesuva in sicer mi napiše da se je nekakšna nelegalna operacija izvršila oz. je možnost da se izvrši,nato se FF sesuje.Ali obstaja rešitev?
crazin' ::
Meni se je to zgodilo mende ene 2x. Sicer imam pa jaz problem z FF ta, da mi od časa do časa zbriše vse zaznamke. A imam kje kaj takega nastavljeno? Pls help.
Dead_Eye ::
kinkong: se ti mogoče sesuva na straneh ki vsebujejo flash zadeve? Tak primer sem že videl, in po par mesecih zaj* sem na novo namestil OS. Napaka je v Flash playerju ki pač z najnovejšo verzijo sesuva FF, poskusil pa sem vse, od ponovne namestitve FF, odstranitve flash in ponovno namestit, vedno isto. Delno je rešila problem namestitev starejše verzije Flash playerja, v mojem primeru 7.0.
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
na prenosniku sem namestil najdi.si vtičnik in takrat se mi je tudi na tem kompu sesul FF. prej se mi namreč to na prenosniku ni dogajalo, mogoče je vzrok prav ta vtičnik. bomo videli (žal tega ne morem preizkusiti na desktopu, ker me pač ni doma)...
******* ::
Meni se je tudi nekaj časa FF sesuval. Nisem uporabljal privzete teme. Po zamenjavi teme z drugo se mi pa ni več. Se pa ne spomnim, katero temo sem imel takrat.
Drugače pa mi je DownThemAll verzija 0.9.9.9 nenormalno povečala velikost okna FF na več zaslonov pa tudi statusna vrstica je bila čudna. Sem vsako razširitel odstranil posebej, da sem našel krivca. To verzijo rezširitve DownThemAll sem odstranil, ponovno naložil verzijo 0.9.9.8 in je bilo spet vse v redu.
Drugače pa mi je DownThemAll verzija 0.9.9.9 nenormalno povečala velikost okna FF na več zaslonov pa tudi statusna vrstica je bila čudna. Sem vsako razširitel odstranil posebej, da sem našel krivca. To verzijo rezširitve DownThemAll sem odstranil, ponovno naložil verzijo 0.9.9.8 in je bilo spet vse v redu.
SavoS ::
@Dead_Eye - točno to se meni redno dogaja, namreč kakor pridem na kašno stran z flashom, mi kar restarta firefox, včasih tud cel pc, pa mam nastavljeno, da mi pokaže blue screen pa nič....
En primer strani za sesip firefox: STN.SI
En primer strani za sesip firefox: STN.SI
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SavoS ()
jan01 ::
@*******
Pri v 0.9.9.9 je bil bug-
Iz http://www.downthemall.net/
http://bugs.code.downthemall.net/trac/t...
Pri v 0.9.9.9 je bil bug-
Iz http://www.downthemall.net/
Slovenian friends, we’re so sorry for the troubles caused by dTa 0.9.9.9. Now your local version works as it should.
http://bugs.code.downthemall.net/trac/t...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome 14 beta na voljo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22245 (19737) | Bistri007 |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 73029 (62194) | opeter |
» | Nemčija: Odrecite se IE (vsaj začasno) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14543 (10689) | bf4ed |
» | Download managerOddelek: Programska oprema | 1258 (1177) | tomaz321 |
» | Program za zajemanje spletnih slik?!Oddelek: Programska oprema | 1456 (999) | skyy779 |