» »

Problemi z izvajalcem zunanjega ometa

Problemi z izvajalcem zunanjega ometa

Go-ahead ::

Izvajalec zunajega ometa je pri izdelavi le tega storil nekaj napak. Zato sem med samo gradnjo nekajkrat ukrepal in zahteval popravke. Pri nekaterih uspešno, pri ostalih pa ne.

Zadnjo fazo so opravili 30. 4.2007, nato so omet izmerili, nakar sem ga izmeril še sam in po tem sem ga 17.5.2007 prosil za izdelavo konkretnega predračuna.

Toda on mi je poslal račun z datumom izdaje 8.5.2007 in datumom zapadlosti 16.5.2007. Datum na pisemski ovojnici je 18.5.2007, dobil pa sem jo 19.5.2007.

Ker po končanem delu nisva izdelala nobenega zapisnika o prevzemu, me sedaj skrbi, kako naj uveljavljam svoje pravice in dosežem na računu upoštevanje napak.

Prosim za hitre odgovore, ker se bojim, da bi zamudil zakonsko predpisane roke.

kajpravis ::

Napiši mu uradni dopis, pošlji po pošti s povratnico in ga opozori na napake. Seveda je dogovor najboljša rešitev, poznam primer, ko so se z izvajalcem ometa sporekli in neko jutro je imel fasado polito z ibitolom, kar je zelo težko odstranljiva stvar.
Zbij ceno pa je!

Go-ahead ::

Dopis z željo da se dobiva pri objektu sem mu že poslal, tako da upam da bodo zadeve stekle po normalni poti.

OZZY ::

Sploh nima veze. Če je datum na pisemski ovojnici z 18.5 potem je bila njegova krivda če je poslal 10 dni kasneje. Šteje datum ko je bilo poslano in ko si ti dobil. On se verjento hoče izmakniti odgovoronsti. Mislim, da je dejasnko bil račun narejen 18 ampak je on samo enko dal stran.

pač tui imaš dokaz, da je bilo poslano 18 in to je to. lepo mu napiši, da je neodgovorno,d a je račun izdan 8 in poslan 10 dni kasneje, kar se ti zdi tudi nerazumno edino če se kaj za tem skriva. :\
Go with the flow.

Go-ahead ::

Žal na tej pisemski ovojnici ni napisan pošiljatelj, tako da ta račun in pisemsko ovojnico težko vzamem kot dokaz neresnosti izvajalca.

Nekdo mi je rekel, da lahko rečem da računa sploh nisem dobil.

Da ne bo izpadlo, kot da nočem plačati opravljenega dela, z veseljem bi plačal celoten račun v kolikor bi bilo delo dejansko opravljeno in izdelek kvaliteten.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošiljanje paketa z odkupnino s Pošto Slovenije

Oddelek: Loža
3214362 (7611) matobeli
»

Pravni nasvet: plačevanje stroškov stanovanja solasntikov ( ogravanje, davki, štrom, (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7810675 (9523) Brane22
»

Je možno slediti mailu?

Oddelek: Omrežja in internet
91215 (972) BigWhale
»

Težava v Outlooku

Oddelek: Programska oprema
61183 (1041) Khalila

Več podobnih tem