Forum » Igre » StarCraft II
StarCraft II
Temo vidijo: vsi
BALAST ::
Coming soon.....ish "seriously"
Aja pa Gabe Newell je bil tudi opažen v testni areni za Blizz Dota.
Še slika, ki nakazuje nizko udeležbo nežnejšega spola.
Aja pa Gabe Newell je bil tudi opažen v testni areni za Blizz Dota.
Še slika, ki nakazuje nizko udeležbo nežnejšega spola.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
>JJ< ::
Kiborg ::
Slučajno kdo ve če se da SC2 kje poceni kupiti? Ker 50€ kolikor je povprečna cena pa res ne dam :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kiborg ()
paix ::
Jaz sem kupil včeraj na OgPal.com, cena je 38,10€, samo key, boxi držijo ceno zgleda :) Jaz sem sicer plačal z PSC, in je cena 8% višja, nekaj čez 41€ menda.
Zheegec ::
Ja, Blizzard še vedno želi ceno 60€ po trgovinah, potem pa odvisno koliko jih kdo uboga
Drugače pa ta vikend je zadnji MLG, z res noro hudimi playerji, zna biti zanimivo... Ali pa totalna dominacija korejcev spet
Drugače pa ta vikend je zadnji MLG, z res noro hudimi playerji, zna biti zanimivo... Ali pa totalna dominacija korejcev spet
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Good Guy ::
Vsi, ki bi radi vidl dobre igre, obvezno pregledat vse letošnje igre dreamhacka(še posebej finale v katerem se je igralo 7 iger)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Pri Blizzardu so za praznike znižali ceno igre na 40€ tako, da navalite tisti, ki še nimate.
Phyrexian ::
Pri Blizzardu so za praznike znižali ceno igre na 40€ tako, da navalite tisti, ki še nimate.
Mislim da je 40 eurov se zmer velik za sc2 glede na to da jo lahko drugod dobis ceneje.
Peace is a lie, there is only passion.Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.The Force shall set me free.
Rippy ::
Moraš upoštevati, da so oni edini digitalni distributer za svoje igre (vsaj mislim da). Če imaš vredu povezavo (recimo 10mbit+) imaš ta "now" faktor...igro lahko igraš v roku dveh ur po nakupu.
Ampak pri Blizzardu se splača kupiti škatlo, ker se vsaj malo potrudijo in ni le plastični ovitek.
Ampak pri Blizzardu se splača kupiti škatlo, ker se vsaj malo potrudijo in ni le plastični ovitek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()
Blizzard ima svoje "priporočene cene" in kdor koli se jih ne drži ga zelo ne marajo In njihova priporočena je X za retail in Y za online in pika :)
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Phyrexian ::
Evo, tukaj lahko trenutno dobite Digital Version Starcraft 2 EU Wings of Liberty za €31.99.
http://www.g2play.net/store/Starcraft-2...
http://www.g2play.net/store/Starcraft-2...
Peace is a lie, there is only passion.Through passion, I gain strength.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Phyrexian ()
Končno smo dočakali še četrti Starcraft2.si OPEN turnir. Slovenska Starcraft 2 skupnost bo tako 16. marca dobila novo priložnost, da končno izrine Denisa 'EonuS' Buhvalda iz prestola prvakov. Sponzorja nam na žalost ni uspelo pridobiti, tako da nagrad tokrat ne bo, bo pa vseeno obilica zabave kajti turnir je namenjen vsakomur ne glede na to v kateri ligi ste!
Kje:
Tekmovanje bo potekalo preko spleta na evropskem battle.net strežniku, za sodelovanje potrebujete originalno kopijo evropske različice igre Starcraft 2: Wings of Liberty. Celotno tekmovanje bo vodeno preko foruma Starcraft2.si, kjer se morate registrirati za sodelovanje na turnirju.
Kdaj:
Vse igre bodo potekale med 16.03.2012 in 25.03.2012. Igralci bodo imeli na voljo določen termin, v katerem se morajo s soigralci dogovoriti kdaj želijo odigrati tekme. V skupinskem delu bo ta termin trajal en teden, končnica pa bo imela fiksno določene ure tekem s strani organizatorjev.
Prijave:
Prijave na turnir so odprte od tega trenutka dalje v temi PRIJAVE in bodo odprte še do vključno 15.03.2012. Pred prijavo si preberite PRAVILA. Število sodelujočih je omejeno na 32 z možnostjo povečanja števila udeležencev na 48 ali 64 v primeru velikega števila prijav.
Sistem turnirja:
Tekmovanje bo razdeljeno na skupinski del in končnico, v končnico se bo uvrstilo 16 najboljših igralcev, kar pomeni dva iz vsake skupine.
Vse tekme bodo potekale po formatu Bo3, finale in polfinale pa Bo5.
PRIJAVE
INFORMACIJE
POGOVORI
Pipi_Karamba ::
Razmišljam, da bi si kupil SC2, pa me prej samo zanima, če enote v tej igri lahko streljajo skozi stavbe ali pa v primeru, da so na dvignjenem terenu streljajo skozi zemljo na enote, ki se nahajajo spodaj tik ob steni? Na žalost je to praksa v večini RTS-iger. V bistvu tega do sedaj nisem opazil le v Total War seriji. Hvala vsem za odgovor.
http://us.battle.net/sc2/en/blog/3250656
Ni ti treba kupit, prve par SP misij je brezplačnih, ter ladder igraš lahko kot Terran.
Pa enote streljajo skozi zemljo, edino kar rabiš je razkrit fog of war na višjem terenu.
Ni ti treba kupit, prve par SP misij je brezplačnih, ter ladder igraš lahko kot Terran.
Pa enote streljajo skozi zemljo, edino kar rabiš je razkrit fog of war na višjem terenu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BALAST ()
Pipi_Karamba ::
Thanks, nisem še slišal za starter edition.
Kaj pa streljanje skozi stavbe in podobne ovire?
Kaj pa streljanje skozi stavbe in podobne ovire?
Vsak projektil zadane nasprotnika pri SC2 le da mora biti viden. Zid in nevidne ovire sploh ne ovirajo projektilov, ti vedno zadanejo.
deadbeef ::
Danes organiziramo Barcraft v Šenčurju... v lokalu Antik. Ob mrzlem pivu bomo gledali StarCraft II MLG Arena 2 na plazma TVju.
Štartamo okoli 20h!!
Naslov:
ANTIK CAFFE
POSLOVNA CONA A 35, 4208 ŠENČUR
Lokal je zraven gorjenske avtoceste..
http://maps.google.com/maps?f=q&source=...
Vljudno vabljeni vsi!
Štartamo okoli 20h!!
Naslov:
ANTIK CAFFE
POSLOVNA CONA A 35, 4208 ŠENČUR
Lokal je zraven gorjenske avtoceste..
http://maps.google.com/maps?f=q&source=...
Vljudno vabljeni vsi!
Ah, škoda da imam jutri službo
Day1 je bil zakon btw :)
Day1 je bil zakon btw :)
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
Ja, Starcraft je best entertainment za najmanj €€€
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Red Bull LAN zelo zanimiv danes, pa je komaj začetek
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Starcraft|| ::
Komaj čakam :)
Kako žalostni časi, ko je lažje razbiti atom kot predsodek. ~ Einstein
Mah, raje glejte MLG, fantje
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
galu ::
No, danes sem dobil SC II... Moj battle nick je DaChampR, če je kdo za kak špil ali kaj podobnega.
Add me.
Add me.
Tako to gre.
element ::
Manjka ti še številka, ki je del battle taga. Primer: DaChampR#273. Brez tega, da najdeš in deliš še cifro, te ne more nihče najt.
Dreamhack SC2 je tudi zanimiv danes :)
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Pričenja se že peti Starcraft2.si OPEN turnir na katerega ste vabljeni prav vsi člani foruma ne glede na vaše znanje in izkušnje. Na prejšnjem turnirju smo bili priča priča presenetljivemu a zaslužnemu prevzemu naslova prvaka s strani Dirusa, mu bo tokrat tudi uspelo? Vsekakor bomo to izvedeli avgusta, ko se bodo slovenski terrani, zergi in protosi podali v boj za naslov Starcraft2.si OPEN prvaka!
Letos smo se odločili, da poskusimo z sistemom dveh skupinskih delov, ki bo prispeval k še večjemu številu iger. Prav tako smo se odločili za nekoliko bolj strog urnik igranja, ki naj bi poskrbel za to, da ne bo več nesoglasij o tem kdaj kdo igra.
Kje
Tekmovanje bo potekalo preko spleta na evropskem battle.net strežniku, za sodelovanje potrebujete originalno kopijo evropske različice igre Starcraft 2: Wings of Liberty. Celotno tekmovanje bo vodeno preko foruma Starcraft2.si, kjer se morate registrirati za sodelovanje na turnirju.
Kdaj
Vse igre bodo potekale med 5.08.2012 in 19.08.2012. Roki za odigranje posameznih tekem bodo fiksno določeni in bodo trajali dva dni v prvem skupinskem delu, ter en dan v drugem skupinskem delu in končnici.
Prijave
Prijave na turnir so odprte od tega trenutka dalje v temi PRIJAVE in bodo odprte še do vključno 04.08.2012. Pred prijavo si obvezno preberite PRAVILA.
Število sodelujočih je omejeno na 48 z možnostjo povečanja števila udeležencev na 64 v primeru večjega števila prijav.
Sistem turnirja
Tekmovanje bo razdeljeno na dva skupinska dela ter končnico. V obeh skupinskih delih iz skupin napredujeta po dva igralca, najboljših osem pa bo na koncu nastopalo v končnici. Vse tekme v skupinskem delu bodo potekale po formatu Bo3, četrt-finale in pol-finale po formatu Bo5, ter veliki finale po formatu Bo7.
PRIJAVE
INFORMACIJE
POGOVORI
Rokomah ::
Rabim pomoč!!!!
Nekaj časa nisem igral SC2.
Ko se po dolgem času ponovno startal igro mi je najprej dolgo UpLoad-alo, potem optimiziralo, ko sem pa končno prišel do igre pa ni več veljalo moje staro geslo. Moral bi ga resetat. Ker sem naredil nekaj narobe, mi je zaklenilo account (battlenet account) in sedaj ga ne znam več odkleniti. Pregledal sem vse strani, poskušal razne zadeva, vendar se vse konča tukaj:
Ko poskušam v nadaljevanu zadevo reševati, se vedno ustavim tukaj, ko nevem kako s temi koraki obnoviti account:
Naj mi prosim nekdo pomaga kako odklenem account. Piše tudi, da bi naj dobil navodila na moj e-mail vendar nimam nič.
Ne me pošiljati na kakšno spletno stran, ker sem vse predelal, rabim konkretno pomoč.
Hvala
Nekaj časa nisem igral SC2.
Ko se po dolgem času ponovno startal igro mi je najprej dolgo UpLoad-alo, potem optimiziralo, ko sem pa končno prišel do igre pa ni več veljalo moje staro geslo. Moral bi ga resetat. Ker sem naredil nekaj narobe, mi je zaklenilo account (battlenet account) in sedaj ga ne znam več odkleniti. Pregledal sem vse strani, poskušal razne zadeva, vendar se vse konča tukaj:
Ko poskušam v nadaljevanu zadevo reševati, se vedno ustavim tukaj, ko nevem kako s temi koraki obnoviti account:
Naj mi prosim nekdo pomaga kako odklenem account. Piše tudi, da bi naj dobil navodila na moj e-mail vendar nimam nič.
Ne me pošiljati na kakšno spletno stran, ker sem vse predelal, rabim konkretno pomoč.
Hvala
nobodyelse ::
Rokomah: https://us.battle.net/account/support/p... tole si izpolnil in ne dobis nobenga maila?
Ce ti to ne gre skoz, se obrni na support ane, odpri ticket in povej svoj problem: https://us.battle.net/support/en/ticket...
Ce ti to ne gre skoz, se obrni na support ane, odpri ticket in povej svoj problem: https://us.battle.net/support/en/ticket...
dr.Akula ::
Ne vem koliko se tukaj kaj posta turnirje, ampak prejšnji vikend se je v Texasu odvijal Lone star clash 2. Odlične igre, samo to rečem
Day 1:
Part 1
Part 2
Part 3
Day 2:
Part 1
Part 2
Part 3
Day 1:
Part 1
Part 2
Part 3
Day 2:
Part 1
Part 2
Part 3
ni podatka
DamnYall ::
Starcraft 2 film bi bil awesome. Res awesome. Pa še nebi blo treba enke in dvojke preigravati da zveš zgodbo. Ker zgodbe imajo pač najboljše.
TehDucky ::
Da ne bo kdo pri wotam kupil Čeprav sem jaz od istega modela kupil SC2. Šel pogledat turnir v gospodarca, pa sploh še nisem mel igrce, pa sem tam pol kupu ^^
Fora pa je ker sploh ne vem če bi kupil Swarma... že predolgo odkar sem sploh sc2 igral, mi ne potegne več...
Fora pa je ker sploh ne vem če bi kupil Swarma... že predolgo odkar sem sploh sc2 igral, mi ne potegne več...
PARTyZAN ::
Ja, Sebastjan Barbo (Wotam) je še vedno dolžan denar revežom, ki so pri njemu naročili CE.
def0r ::
Ne vem platform? Za collectorje bi se jih izogibal, sem 2 collector editiona hotel originalno pri njih vzet ampak jih niso nikoli dobili in sem vedno jih potem nekako ujel na igabiba se.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategy games (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12226 (1720) | mtosev |
» | Industrija reinkarnacij: V 4K ločljivosti se vrača legendarni StarCraftOddelek: Novice / Igre | 10317 (5463) | opeter |
» | StarCraft 2: Best of Slovenia #1Oddelek: Igre | 3329 (2052) | def0r |
⊘ | Starcraft 2 beta key tekmovanjeOddelek: Igre | 3295 (2576) | destroyer2k |
» | StarCraft II prihaja julija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 20774 (18786) | ahac |