Forum » Pomoč in nasveti » asus p5b-deluxe se ne zbudi
asus p5b-deluxe se ne zbudi
crusader ::
Plata se, od kar sem shranil neke nastavitve v biosu, noce vec prizgati. Bios sem resetiral z jumperjem in vzel ven baterijo toda nic ni pomagalo. Ko poskusam vzgati sistem se plata za trenutek prizge in se takoj nazaj ugasne. Sem probal vzeti ven tudi vse kartice, ram in procesor ampak ni razlike.
Sistem: p5b-dlx, c2d e4300, 2x1gb crucial ddr2 ram, enermax liberty 500w napajalnik
Se je komu ze kaj podobnega zgodilo?
Sistem: p5b-dlx, c2d e4300, 2x1gb crucial ddr2 ram, enermax liberty 500w napajalnik
Se je komu ze kaj podobnega zgodilo?
Icematxyz ::
Si že izklopil iz omrežne napetosti ploščo?
Baterijo daj nazaj not in ploščo izklopi iz omrežne napetosti, da se vgasne lučka v njej (ni več pod napetostjo) in ponovno priklopi na omrežno napetost in prižgi. Ponovi dva krat če nebo takoj delovalo.
Baterijo daj nazaj not in ploščo izklopi iz omrežne napetosti, da se vgasne lučka v njej (ni več pod napetostjo) in ponovno priklopi na omrežno napetost in prižgi. Ponovi dva krat če nebo takoj delovalo.
crusader ::
Zdaj sem pustil baterijo zunaj sigurno vsaj dve uri, ampak se vedno naredi samo klik in se takoj ugasne. Je plata mrtva? Sem pomislil da bi probal se z drugim napajalnikom samo nimam nobenega ki bi imel 24pin atx konektor. drugace tale enermax dela tko da skoraj dvomim da bi to bil problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne pridem v operacijski sistemOddelek: Operacijski sistemi | 2289 (2168) | sdamir |
» | Racunalnik kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 4532 (4133) | pol3ni |
» | napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimernoOddelek: Strojna oprema | 3896 (3600) | Pyr0Beast |