Forum » Programska oprema » program za pohištveno podjetje
program za pohištveno podjetje
thundercat ::
Zdravo!
iščem program, za pohištveno podjetje. Gre za čisto osnovne zadeve. Kar bi potreboval je nekaj z osnovnimi skicami pohištva, bazo podatkov lastnih produktov in cenami. Stranka bi pač povedala kaj želi v sestavu, jaz bi zadeve nametal skupaj in stranki pokazal sliko + ceno omenjenega.
Pozna kdo kak program, ki zmore podobno?
Hvala!
iščem program, za pohištveno podjetje. Gre za čisto osnovne zadeve. Kar bi potreboval je nekaj z osnovnimi skicami pohištva, bazo podatkov lastnih produktov in cenami. Stranka bi pač povedala kaj želi v sestavu, jaz bi zadeve nametal skupaj in stranki pokazal sliko + ceno omenjenega.
Pozna kdo kak program, ki zmore podobno?
Hvala!
Thundercat
>>><<< ::
Alples ima en tak program za svoje pohištvo. Dobiš ga na njihovi strani, mislim pa, da se imenuje Gaston ali nekaj podobnega.
thundercat ::
Hvala za odgovor. Sem našel ta program. A kdo ve še za kak primerek? Mogoče kaj v zvezi s sedežnimi garniturami?
Thundercat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thundercat ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potep na samostojno podjetniško potOddelek: Loža | 1177 (813) | St235 |
» | Mizar + Ikea kuhinja?Oddelek: Loža | 7339 (6262) | fosil |
» | Dober software za interior designOddelek: Programska oprema | 1291 (1074) | Mipe |
» | .doc in .pdf v stringOddelek: Izdelava spletišč | 2054 (1653) | DiTi |
» | SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15478 (11805) | Company |