Forum » Kaj kupiti » Rabim nasvet glede OS in kište
Rabim nasvet glede OS in kište
Klemzz ::
Ta konec tedna mamo s kolegi najeto hišo, najel smo tut ozvočenje, men so pa rekl nej sestavm en star pc skupi da bo MP3je vrteu...
Edino kar mi ni škoda če uničjo al pa ukradejo je 15+20GB disk, nekje do 352MB sd rama, ena krš plata+celeron nekje 700MHz.
Zanima me ker OS nej dam gor, se kak linux splača, tak bol noob style, sam nimam pojma o tem, xpji nekak ne pridejo u poštev če se mene upraša, mogoče 2k pro?
Ma kdo kak predlog?
Edino kar mi ni škoda če uničjo al pa ukradejo je 15+20GB disk, nekje do 352MB sd rama, ena krš plata+celeron nekje 700MHz.
Zanima me ker OS nej dam gor, se kak linux splača, tak bol noob style, sam nimam pojma o tem, xpji nekak ne pridejo u poštev če se mene upraša, mogoče 2k pro?
Ma kdo kak predlog?
- spremenil: gkovac ()
koyotee ::
xp-ji bojo delal bp, sam nastavi pod control panel/system/performance(settings)
obkljukaj za best performance, pa bo izgled k pri win98
obkljukaj za best performance, pa bo izgled k pri win98
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Klemzz ::
hm...ok :) sej izgled ni važn... XPje gor, pou servisou izklopt visual stvari tut pa bo... kaj pa SP2 ??? bo to upočasnil zadevo?
mmaestro ::
Ma dajte men se zdi da malo pretiravate. WinXP z SP2 delajo na mašini 700mhz in 352Mb rama BP in to brez da bi karkoli izklapljal. Sem mel mašino celeron 500mhz in 192MB rama in mp3 rula BP prav tako vse drugo, sam da gre malo bolj počas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mmaestro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 512Mb več?Oddelek: Strojna oprema | 2254 (1384) | para! |
» | Koliko je tale računalnik vreden?Oddelek: Kaj kupiti | 882 (749) | kokos25 |
» | kateri operacijski sistem naj izberemOddelek: Operacijski sistemi | 2021 (1334) | Nerdor |
» | Koliko minimalno ram-a za Windows XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 4732 (3828) | Jan987 |
» | Kaj manjka mojemu racunalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1276 (1026) | abcde7 |