Forum » Omrežja in internet » phpBB IP
phpBB IP
matej_jack ::
Upam da je to pravi kotiček za temo :)
Zanima me, če se da kako pogledat, keri user ima nek ip, se pravi, da napišem IP, in bi se mi izpisalo, če je ta user na tem forumu.
hvala
lp
matej
Zanima me, če se da kako pogledat, keri user ima nek ip, se pravi, da napišem IP, in bi se mi izpisalo, če je ta user na tem forumu.
hvala
lp
matej
zdobersek ::
v phpBB 2.x.x to ni vgrajeno v sistem, afaik. lahko se pogledas za kak mod na phpBB strani.
konec koncev pa je najblizja resitev preglednica trenutno aktivnih na forumu, najdes jo na eni od strani v nadzorni plosci. mislim, da je tam zraven vsakega obiskovalca pripisan se njihov IP.
lp
konec koncev pa je najblizja resitev preglednica trenutno aktivnih na forumu, najdes jo na eni od strani v nadzorni plosci. mislim, da je tam zraven vsakega obiskovalca pripisan se njihov IP.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PhpBB3 Slovenski languge packOddelek: Izdelava spletišč | 5378 (2349) | KoMar- |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15891 (11373) | mmorph |
» | Integracija PhpBB v spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1900 (1572) | roli |
» | Črv Santy.A preko napake v phpBB briše spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7769 (7769) | ******* |
» | slo PHPBB ffoumOddelek: Omrežja in internet | 1798 (1626) | rc-car |