Forum » Kaj kupiti » 965p-ds3 rev3.3 kje kupiti
965p-ds3 rev3.3 kje kupiti
nocutius ::
pozdrav,
ali mogoče kdo ve kje se da kupiti ali 965p-ds3 ali 965p-s3 plate ki so definitivno rev3.3.
Jaz nikjer ne najdem trgovine, zaželjeno LJ ali pa internetna trgovina, ki bi jo imela v prodaji.
Kako lahko preveriš katero revizijo prodajajo če nimajo tega posebej navedeno?
hvala.
ali mogoče kdo ve kje se da kupiti ali 965p-ds3 ali 965p-s3 plate ki so definitivno rev3.3.
Jaz nikjer ne najdem trgovine, zaželjeno LJ ali pa internetna trgovina, ki bi jo imela v prodaji.
Kako lahko preveriš katero revizijo prodajajo če nimajo tega posebej navedeno?
hvala.
trek@s ::
Pred enim tednom sem jo kupil na nakupi.net in je rev.3.3, pa še daleč naokrog je bila najcenejša.
suntrace1 ::
Ravno sem naročil to ploščo pri AGT in me sedaj skrbi, kaj je lahko narobe, če je nižja verzija od v3.3? Upam da ne nestabilnost, ker jo potrebujem za moj delovni PC. Sej je to OK plata, ali pač?
nocutius ::
narobe ni nic, rev3.3 podpira 1333fsb starejse verzije pa ne, to bi bila bistvena razlika pomoje.
darth.mikey ::
Dj bodte pametni pa kupte kj druzga ne pa ta crap od gigabyte
Kaj pa naj kupimo v istem cenovnem rangu ? Tudi sam kupujem novo plato in ravno ta se mi dopade. A je kaj narobe z njo ?
Kaj pa naj kupimo v istem cenovnem rangu ? Tudi sam kupujem novo plato in ravno ta se mi dopade. A je kaj narobe z njo ?
TOP ::
čmrlj vam je prav napisal,kakor vem je imel veliko plat in ve kaj je dobra plata.Tako da tud Gigabyte ni slaba sam je ASUS veliko bolša je pa res draga.Saj ni problem kupite kar želite,sam potem ne jokat zakaj to zakaj ono.
JutriPS3 ::
čmrlj: vsi ne kupujejo precenjenih plat ala Commando.
Pa dej povej mi zakaj je ta Gigabyte tak crap -> kaj ne dela zvočna kartica?
Vsakemu svoje
Pa dej povej mi zakaj je ta Gigabyte tak crap -> kaj ne dela zvočna kartica?
Vsakemu svoje
trek@s ::
Za tiste, ki iščejo ekstreme v navijanju in še čem drugim, ja valda jajca. Za 95% ostalih pa je to dober nakup glede na ceno. Tak ko je za enga voznika rally-a novi golf V 1.3 tudi jajca...
JutriPS3 ::
Ja potem se pa vpraša človeka al iej ekstremni navijalec ne?
ne pa de se že kar vsem po defaultu predlaga, malo karikiram, razne Commandote ter Strikerje lol
ne pa de se že kar vsem po defaultu predlaga, malo karikiram, razne Commandote ter Strikerje lol
dzinks63 ::
Kratek povzetek za matične plošče C2D, predvsem kar se navijanja tiče, koliko MHz na bus-u katera izdavi : S775 Core2Duo Mainboards mit overclocking Potentia forum
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Q8400 + gigabyte 965p-ds4Oddelek: Strojna oprema | 1635 (1431) | glistovje |
» | Vrednost matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 691 (650) | Ruby |
» | Q6600 in lc550Oddelek: Strojna oprema | 2077 (1279) | Pesimist |
» | GigaByte GA-965G-DS3 vs Biostar TForce 965PT vs GigaByte GA-965GM-S2 katero biOddelek: Kaj kupiti | 1311 (1080) | motoboy |
» | gigabyte 965p-ds3 ali ds4Oddelek: Kaj kupiti | 908 (792) | RC14 |