Forum » Strojna oprema » NEC DVD
NEC DVD
bbf ::
Zdravo!
A je možno, da DVD enota crkne samo delno?
Namreč, probal sem TC burner plugin, pri prvem CDju je rekl nasred peke: error.. sedaj ne spozna niti praznega cdja, niti pečeneka, niti originalnega.. spozna, peče in bere pa DVDje brez problemov. sem nanovo ga flešal, pa isto.
preh je delal brez problemov, vse zapekel (čez 1000 ploščkov), vse prebral; kakšno naključje, sred novotestiranega softwera zadeva crkne..
A je možno, da DVD enota crkne samo delno?
Namreč, probal sem TC burner plugin, pri prvem CDju je rekl nasred peke: error.. sedaj ne spozna niti praznega cdja, niti pečeneka, niti originalnega.. spozna, peče in bere pa DVDje brez problemov. sem nanovo ga flešal, pa isto.
preh je delal brez problemov, vse zapekel (čez 1000 ploščkov), vse prebral; kakšno naključje, sred novotestiranega softwera zadeva crkne..
- spremenilo: bbf ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8601 (5612) | mtosev |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2507 (1862) | astrofizik |
» | Kako instalirat windowse na sata2 disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1459 (1310) | msms |
» | instalacija oken v drugi fazi neuspešna!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 945 (831) | krikoman |
» | Nategovanje glede garancijeOddelek: Loža | 1226 (886) | Lime |