Forum » Omrežja in internet » ip naslov
ip naslov
skos ::
en lep pozdrav
sem nov na forumu in tudi navdušen nad stranjo!!! moj problem je sledeč...že dolgo me muči problem glede ip naslova(statičen ali dinamičen modem) oz. kaj je razlika in kako je mogoče da se ti ob vsakem ponovnem zagonu spremeni ip naslov ...ker mi tega niso znali razložiti odgovorni na telekomovem podjetju bi prosu za vašu razlago...
lp
sem nov na forumu in tudi navdušen nad stranjo!!! moj problem je sledeč...že dolgo me muči problem glede ip naslova(statičen ali dinamičen modem) oz. kaj je razlika in kako je mogoče da se ti ob vsakem ponovnem zagonu spremeni ip naslov ...ker mi tega niso znali razložiti odgovorni na telekomovem podjetju bi prosu za vašu razlago...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skoraj nemogoče. Utp kabel dela samo na enem rač.Oddelek: Omrežja in internet | 2900 (2105) | MadMax |
» | IP naslov in zasebnostOddelek: Informacijska varnost | 6374 (5596) | FrizzleFry |
» | Zakaj neuporaba DNS?Oddelek: Programska oprema | 4001 (3461) | pegasus |
» | Težave pri IP blokadi piratskih spletnih straniOddelek: Novice / Zasebnost | 8230 (6507) | Putr |
» | Vrhovni strežniki z IPv6Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6021 (4237) | MrStein |