Forum » Kaj kupiti » Kateri IR sprejemnik kupiti za nadzor PCja z dalincom
Kateri IR sprejemnik kupiti za nadzor PCja z dalincom

Alkop ::
Lep pozdrav.
Pred kratkim sm si nabavil univerzalni daljinec Philips SRU9600, z njim sem poiskušal krmiliti PC prek USB-IRda, vendar mi ni uspelo, poiskušal sem tudi z programom Girder.
Zanima me, če se sploh da krmiliti prek USB-IRda, oziroma kakšn sprejemnik bi bil najbolj primeren, kje ga je možno kupiti, in da se ga da nadzorovati s programom Girder?
Hvala...
Pred kratkim sm si nabavil univerzalni daljinec Philips SRU9600, z njim sem poiskušal krmiliti PC prek USB-IRda, vendar mi ni uspelo, poiskušal sem tudi z programom Girder.
Zanima me, če se sploh da krmiliti prek USB-IRda, oziroma kakšn sprejemnik bi bil najbolj primeren, kje ga je možno kupiti, in da se ga da nadzorovati s programom Girder?
Hvala...

VASkO ::
ATI Remote Wonder (vec verzij) na USB - je radijski daljinec in ne IR je solidna zadeva pa se kaki 3rd-party programi za programiranje tipk se tudi najdejo na internetu in potem lahko krmilis vse kar se ti zahoce.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje gledate video vsebine?Oddelek: Loža | 3428 (2544) | msjr |
» | Univerzalni daljinecOddelek: Zvok in slika | 2344 (2237) | vinetu |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6081 (4654) | kulSMS |
» | Kaj moram narest da mi bo delal 5.1 pri yamadiOddelek: Strojna oprema | 832 (789) | winters |
» | Iščem LCD z 1600x1200 , 19˝ al pa 20˝Oddelek: Kaj kupiti | 2361 (1749) | SmeskoSnezak |