Forum » Kaj kupiti » Miška za desničarje / TrackMan - nekaj ergonomskega
Miška za desničarje / TrackMan - nekaj ergonomskega
mrkva1 ::
Živjo,
v službi cel dan uporabljam miško. Sedaj imam čisto navadno klasično z 3 gumbi.
Rad pa bi si kupil ergonomsko oblikovano, ki bi se bolje prilegala zapestju.
Ali ima kdo takšno miško:
Trackball
kako se kaj obnese ta kolešček???
druga opcija pa bi bila takšna miška oziroma karkoli podobnega:
klik
bistvo je da mora biti velika (nočem miške ampak podgane:) da se lepše prilega v roko in da je ergonomsko oblikovana.
Rad bi da bi bila na desni strani vdrta da lahko mezinec stisnem- tako nekako kot je na levi strani vdrta na noter zaradi palca.
Ima kdo kakšne predloge...karkoli..
v službi cel dan uporabljam miško. Sedaj imam čisto navadno klasično z 3 gumbi.
Rad pa bi si kupil ergonomsko oblikovano, ki bi se bolje prilegala zapestju.
Ali ima kdo takšno miško:
Trackball
kako se kaj obnese ta kolešček???
druga opcija pa bi bila takšna miška oziroma karkoli podobnega:
klik
bistvo je da mora biti velika (nočem miške ampak podgane:) da se lepše prilega v roko in da je ergonomsko oblikovana.
Rad bi da bi bila na desni strani vdrta da lahko mezinec stisnem- tako nekako kot je na levi strani vdrta na noter zaradi palca.
Ima kdo kakšne predloge...karkoli..
- spremenil: mrkva1 ()
shadow7 ::
Izbira trackballov je mizerna. Bi ti bolj priporočal tega s kroglo na sredini. Uporabljam generacijo starejso verzijo, delal sem pa že tudi s to na linku in ono na tvojem. Meni se zdi lažje in natančneje upravljati kroglo s kazalcem in sredincem kot s palcem.
Upam, da je jasno, da pri trackballu ne voziš miši po mizi, ampak samo kroglico vrtiš. ;) Da ne bo kakšnih presenečenj. :D
Upam, da je jasno, da pri trackballu ne voziš miši po mizi, ampak samo kroglico vrtiš. ;) Da ne bo kakšnih presenečenj. :D
mrkva1 ::
ja itak. to je jasno. Pač rad bi nekaj udobnega, ker sedaj me zapestje že malo boli ker ga stalno premikam z miško. Ali misliš da me bo potem bolel palec?
Steinkauz ::
Jst sm samo enkrat mel priložnost uporabljat trackball miško in zame je to totalno no go
Navadne miške WTF!
Od navadnih se mi tale kar pošteno ergonomsko oblikovana pa v roko tut lepo sede.
Navadne miške WTF!
Od navadnih se mi tale kar pošteno ergonomsko oblikovana pa v roko tut lepo sede.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero samostojno brezžično tipkovnico?Oddelek: Strojna oprema | 1639 (1557) | Sergio |
» | Bluetooth miška za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1433 (1319) | zee |
» | MX610 za levičarjeOddelek: Novice / Ostale najave | 3537 (2576) | Raw |
» | Razlika med MX510 in MX518Oddelek: Kaj kupiti | 2161 (1686) | Brilko |
» | nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1458 (1037) | DominusSLO |