Forum » Programska oprema » autocad 2006- kosovnice kako do reporta?
autocad 2006- kosovnice kako do reporta?
appz ::
Zanima me kako najhitreje izdelati, narediti ali pridobiti custom report (poročilo) iz autocadove kosovnice - vem, da obstaja moznost izvoza kosovnice (parts list) v access in potem bi lahko tam naredil report. Problem je samo v tem, da za vsako kosovnico (nov file), vedno ko izvozis naredi nov .mdb file ... in potem bi mogel vedno izdelovati reporte na novo
a se da to kako npr. ko bi izvozil novo kosovnico, da ta ne bi generiral novega mdb fajla ampak bi zadevo appenda (pridruzil - dodal) ze k obstojeci tabeli v datoteki .mdb (ce ve kdo kako bi se lahko se referenca naredila da bi obstajala kaksna veza med .mdb in autocad fajlom - toliko bolje)
Mogoce ve gdo za kaksno dobro stran namenjeno autocadu in pa VBA makrojem za autocad? Zelo bi mi ustregli z bilo kaksno idejo ali linkom.
hvala
a se da to kako npr. ko bi izvozil novo kosovnico, da ta ne bi generiral novega mdb fajla ampak bi zadevo appenda (pridruzil - dodal) ze k obstojeci tabeli v datoteki .mdb (ce ve kdo kako bi se lahko se referenca naredila da bi obstajala kaksna veza med .mdb in autocad fajlom - toliko bolje)
Mogoce ve gdo za kaksno dobro stran namenjeno autocadu in pa VBA makrojem za autocad? Zelo bi mi ustregli z bilo kaksno idejo ali linkom.
hvala
appz ::
res nihce ne ve?
vsaj kaksna ideja? mogoce kaksno glasno razmisljanje v tej smeri?
anything will do...
vsaj kaksna ideja? mogoce kaksno glasno razmisljanje v tej smeri?
anything will do...
nonenone ::
komplicirane so to zadeve, sicer pa ima autocad na netu veliko forumov, probaj tam, sigurno boš kaj našel, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TSQL rekurzivnoOddelek: Programiranje | 904 (643) | hamez66 |
» | racunalnik za autocadOddelek: Kaj kupiti | 5060 (3931) | dmk |
» | omrežje - manjše podjetjeOddelek: Omrežja in internet | 1306 (1120) | jype |
» | SVEA skriva cenikOddelek: Loža | 13579 (12798) | Kaufmann |
» | Podatkovne bazeOddelek: Programiranje | 2210 (1803) | kopernik |