Forum » Pomoč in nasveti » SMC7004VBR Barricade
SMC7004VBR Barricade
drogba11 ::
Pozdravljeni!
Imam težave z internetom-mamo 2 kompa povezana prek tega routerja in danes sem drugega formatiral in internet ne deluje? na tistem ki imam modem in to pa vse deluje normalno? driverje za modem in drugo sem inštalirou
please help meeee!!!!!
L.P
Imam težave z internetom-mamo 2 kompa povezana prek tega routerja in danes sem drugega formatiral in internet ne deluje? na tistem ki imam modem in to pa vse deluje normalno? driverje za modem in drugo sem inštalirou
please help meeee!!!!!
L.P
amigo_no1 ::
Kaj pravi ipconfig/all na vseh kompih ?
Firewall mogoče ?
Imaš statiko/dinamiko , kateri ISP ?
Nevem o kakih driverjih za modem pišeš.
povezati moraš vse skupaj takole:
Modem (dsl line) -> router (wan port) -> komp #1,2,3 (iz ETH1,2,3,4 porta na routerju v mrežno kartico na kompu #1,2,3,4)
Mrežna kartica je integrirana na matični pl. ali je posebej ?
Ti OS (windows/linux/mac) pravilno prepozna mrežno kartico ?
Firewall mogoče ?
Imaš statiko/dinamiko , kateri ISP ?
Nevem o kakih driverjih za modem pišeš.
povezati moraš vse skupaj takole:
Modem (dsl line) -> router (wan port) -> komp #1,2,3 (iz ETH1,2,3,4 porta na routerju v mrežno kartico na kompu #1,2,3,4)
Mrežna kartica je integrirana na matični pl. ali je posebej ?
Ti OS (windows/linux/mac) pravilno prepozna mrežno kartico ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13702 (3048) | verto |
» | ASUS WL-500gP V2Oddelek: Omrežja in internet | 1283 (1109) | LastDON |
» | Postavitev strežnika in lokalnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1763 (1480) | NoName |
» | Povezava - Wireless router - prosim za pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1504) | gameby |
» | Težava z routerjem - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 1214 (1086) | clarc |