Forum » Omrežja in internet » Pravilna nastavitev SMTP
Pravilna nastavitev SMTP

LjAp ::
Lep pozdrav,
Se kdo slučajno spozna na nastavitev smtp servisa in specifike pri posameznih e-postah. Sedaj mi soprejemata posto npr. gmail in yahoo, uspel sem urediti za email.si, siol noce sprejemati in naredi drop povezave, hotmail je baje z marcem uvedel neka strozja pravila s SenderID-jem in mi poslje sporocilo naj grem na neko njihovo stran za webmasterje.
Nekje na nekem forumu sem prebral, da se pri hotmailu lahko resi tako, da v objekt sporocila das tudi lastnost MyMail.Sender ...(ne samo From:) , pa se vedno ne dela. Je imel kdo podobne tezave?
HVala, Grega
Aja, streznik je IIS 6.0
Se kdo slučajno spozna na nastavitev smtp servisa in specifike pri posameznih e-postah. Sedaj mi soprejemata posto npr. gmail in yahoo, uspel sem urediti za email.si, siol noce sprejemati in naredi drop povezave, hotmail je baje z marcem uvedel neka strozja pravila s SenderID-jem in mi poslje sporocilo naj grem na neko njihovo stran za webmasterje.
Nekje na nekem forumu sem prebral, da se pri hotmailu lahko resi tako, da v objekt sporocila das tudi lastnost MyMail.Sender ...(ne samo From:) , pa se vedno ne dela. Je imel kdo podobne tezave?
HVala, Grega
Aja, streznik je IIS 6.0
http://ljap.blogspot.com/
- spremenil: LjAp ()

'FireSTORM' ::
to maš smart host naštiman?
svoj smtp in pošiljaš skozi obstoječ server?
siol ti nebo dovolil če neboš podal svojega username-a in gesla
v ISS nimam pojma kako se to naredi
v sendmail je pa tako
urediš /etc/mail/authinfo
makemap hash /etc/mail/authinfo < /etc/mail/authinfo
če ti to kaj pomaga morda
svoj smtp in pošiljaš skozi obstoječ server?
siol ti nebo dovolil če neboš podal svojega username-a in gesla
v ISS nimam pojma kako se to naredi
v sendmail je pa tako
urediš /etc/mail/authinfo
makemap hash /etc/mail/authinfo < /etc/mail/authinfo
če ti to kaj pomaga morda
Those penguins.... They sure aint normal....

LjAp ::
Direktno posiljam, ne preko smart host. Naslovnik pri Siolu ne more prejet mail-a. Naslovnik pri gmail pa lahko. Bom se malo gruntal...
Tnx...
Tnx...
http://ljap.blogspot.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | siol in relayOddelek: Omrežja in internet | 1943 (1738) | cryptozaver |
» | [Ubuntu server] mail poslan iz serverja zazna kot vsiljeno pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9860 (8830) | shorvat |
» | Linux sendmail - Problem !!!??Oddelek: Omrežja in internet | 2026 (1787) | n0name |
» | [Exchange 2003] Fornt-end/Back-end in smart host v obe smeriOddelek: Operacijski sistemi | 1990 (1827) | Microsoft |
» | Linux (sendmail) SMTP noče poslat emaila...Oddelek: Operacijski sistemi | 1155 (1104) | urarrr |