Forum » Izdelava spletišč » php ads rotating software
php ads rotating software
Elemen_T ::
hojla,
imam cca 5 spletnih strani in bi rad centraliziral sistem za šponanje oglasnega materiala različnih dimenzij in tehnologij.
ogledal sem si opensource skripto openads, ki na prvi pogled deluje zelo sposobno a meni osebno čisto preveč okorno. Že iz prve sem imel probleme s prikazovanjem flash datotek in DHTML oglasov...
zanima pa me ali je kdo izmed vas preveril še kakšno drugo rešitev?
hvala za nasvete!
imam cca 5 spletnih strani in bi rad centraliziral sistem za šponanje oglasnega materiala različnih dimenzij in tehnologij.
ogledal sem si opensource skripto openads, ki na prvi pogled deluje zelo sposobno a meni osebno čisto preveč okorno. Že iz prve sem imel probleme s prikazovanjem flash datotek in DHTML oglasov...
zanima pa me ali je kdo izmed vas preveril še kakšno drugo rešitev?
hvala za nasvete!
Misak ::
Probaj adMan
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Captain America : Civil War (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37420 (13449) | opeter |
» | Spider-Man: Far From Home [Spider-Man 2 (2019)] (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10864 (6494) | PH03N1X |
» | Ant-Man and the Wasp (2018)Oddelek: Sedem umetnosti | 5206 (2650) | Machete |
» | Thor: The Dark WorldOddelek: Sedem umetnosti | 5828 (4797) | Nikec3 |
» | sem ubil r9800? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5598 (3080) | Tilen |