Forum » Programska oprema » word -> pdf
word -> pdf
Marabela ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če obstaja kak freeware program oz patch za word ipd, ki pretvori iz worda v pdf in ti zraven zmanjša tudi velikost slik.
Kolega mi je povedal za CIB pdf plug in - je kul program vendar ga morš registrirat za zmanjševat slike.
Hvala
LP
Zanima me, če obstaja kak freeware program oz patch za word ipd, ki pretvori iz worda v pdf in ti zraven zmanjša tudi velikost slik.
Kolega mi je povedal za CIB pdf plug in - je kul program vendar ga morš registrirat za zmanjševat slike.
Hvala
LP
Han ::
Iščem cenejši "PDF Creator" (cenejši kot je Adobe Acrobat Standard/Professional - sprejemljiva cena je do 100 Eur), ki omogoča vnos oziroma ohranitev hiperpovezave (Hyperlink) do spletne strani za določeno besedo ali besedno zvezo, ki vsebuje tudi čšž znake. Hvala.
No prav, pa naj bo openoffice.org. Sicer malo razmeče slike in tabele, oblikovane z Wordom, a bom preživel in si za 100 Eur kupil kaj bolj uporabnega. Se da kje nastavit kvaliteto PDF ?
karafeka ::
Nastavit se da stiskanje slik na prvem jezičku oz. na tabu Splošno. Da se pa nastavit še veliko več možnosti.
Tear_DR0P ::
kaj je narobe s PDF kreatorjem, ki ti ga je polinkal netanjahu?
sam sicer tudi uporabljam OOO, in PDF kreatorja ne rabim, ampak ga povečini priporočam kolegom in so z njim zadovoljni
sam sicer tudi uporabljam OOO, in PDF kreatorja ne rabim, ampak ga povečini priporočam kolegom in so z njim zadovoljni
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
@karafeka: imam OO 2.2 in pod Orodja - Možnosti - OpenOffice.org - Splošno ni nič na temo stiskanja slik. "Zmanjšaj bitne slike" je pod Natisni...
@Tear_DR0P: PDFCreator ne omogoča hiperpovezav.
@Tear_DR0P: PDFCreator ne omogoča hiperpovezav.
veteran ::
Han, ne klikaj na ikono za izvoz v PDF, ampak File -> Export as PDF, tam potem dobiš dialog z nastavitvami za pdf, kjer lahko spreminjaš jpeg kompresijo ipd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izdelavo *.pdf fajlovOddelek: Programska oprema | 3687 (2961) | Rasho |
» | Kako ustvariti pdf datoteko?Oddelek: Programska oprema | 1220 (1154) | Damiani |
» | Windows Vista + kateri MS Office?Oddelek: Programska oprema | 1940 (1812) | darkkk |
» | HTML v PdfOddelek: Programska oprema | 1870 (1765) | Fukomuko |
» | Kateri Adobe Acrobat ?Oddelek: Programska oprema | 2031 (1906) | iso2000 |