Forum » Operacijski sistemi » Ne morem instalirat win xp
Ne morem instalirat win xp
elasto_mania ::
Ne morem instalirat windows xp ker mi pride blue screen of dead. Ne pride pa vedno na isti tocki. Kdaj pride prej kdaj kasneje. Vsak nasvet prise prav.
Linux deal lepo. Sicer grem ydaj probat testirat.
Hvala ya nasvet.
Hvala ya nasvet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: elasto_mania ()
#000000 ::
Enkrat je mene zajebavalo podobno, XP-jev nikakor za instalirat, dočim Linux brez problema (pingo linux) na koncu se je ugotovil da je "kao disk" no ni čist 100 ampak baje naj bi tako bilo. LP
Ethical ::
men se je enkat zgodl, to, da mi določene fajle sploh ni hotu kopirat iz XP-CD na disk, in sm pol ugotovu da je ram fuč.
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
dzinks63 ::
Tudi sam sem že imel podoben primer. Disku se je nekaj vtrgalo, ni in ni hotlo windovsov naložit. Komplet disk je bilo treba na novo zrihtat. Torej MBR (z MBRWORK.exe) za disk sem dal komplet na nulo, na novo particije zrihtal in full formatiral , pol pa je delalo tako ,kot da bi kupil popolnoma nov disk , torej vse brez problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
ram deluje lepo sem ga testiral. Disk pa sem formatiral reformatiral ...
Ter vse particije ybrisal ...
Tako da ydaj laufam preko Live dvdja ubuntuja. Obstaja kaksen tool ya pregledovanje napak na disku_
Ter vse particije ybrisal ...
Tako da ydaj laufam preko Live dvdja ubuntuja. Obstaja kaksen tool ya pregledovanje napak na disku_
ender ::
RAM testiraj z MemTest86+ - pusti ga vsaj nekaj ur (najmanj 4x naj gre čez cel RAM). Diske stestiraj s programom, ki ga dobiš na proizvajalčevi strani (npr. Drive Fitness Test za IBM/Hitachi, PowerMax za Maxtor, SeaTools za Seagate).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ender ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7203 (5149) | GTX970 |
» | 1152: error exctracting to the temporary locationOddelek: Pomoč in nasveti | 2902 (2579) | JOKER |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 970 (664) | Meizu |
» | PC zmrzuje samo v winsihOddelek: Pomoč in nasveti | 2413 (2087) | donfilipo |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2129 (1527) | mp3pesmi |