Forum » Programska oprema » Outlook - Gmail POP forwarding problem
Outlook - Gmail POP forwarding problem
rosidav ::
Hello
Imam en smešen problem z MS Outlookom. Imam Gmail account, a v Outlooku lahko samo prejemam maile, noče mi jih pa pošiljat.
Nastavitve so prave, popolnoma iste kot na še enem kompu, ki ga imam in na katerem tega problema ni. Edina razlika je, da na enem kompu uporabljam Office 2002, na drugem pa 2003.
A se komu kej sanja?
P.S.
A kdo ve kako updejtat Office, ker pomoje je edin to lohk problem. Na Microsoftovi strani ti hočejo najprej prečekirat, če maš legalno verzjio, kar pa valda, da nimam...
Lp
Imam en smešen problem z MS Outlookom. Imam Gmail account, a v Outlooku lahko samo prejemam maile, noče mi jih pa pošiljat.
Nastavitve so prave, popolnoma iste kot na še enem kompu, ki ga imam in na katerem tega problema ni. Edina razlika je, da na enem kompu uporabljam Office 2002, na drugem pa 2003.
A se komu kej sanja?
P.S.
A kdo ve kako updejtat Office, ker pomoje je edin to lohk problem. Na Microsoftovi strani ti hočejo najprej prečekirat, če maš legalno verzjio, kar pa valda, da nimam...
Lp
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Podpore pri nelegalni programski opremi ne nudimo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3349 (2477) | hdx |
» | Prenosnik za šolo?Oddelek: Kaj kupiti | 1628 (1246) | techfreak :) |
» | Fedora Core 4Oddelek: Operacijski sistemi | 1159 (975) | Nerdor |
» | Hitrost: Mozilla vs. IEOddelek: Programska oprema | 1387 (1095) | krneki |
» | A se mi splača kupit tole?Oddelek: Kaj kupiti | 1013 (683) | Zheegec |