Forum » Programska oprema » RealTek AC'97 - brez zvoka
RealTek AC'97 - brez zvoka
zdobersek ::
Srecno sem usposobil WinFast TV2000 XP Expert tv kartico, se z njo malo poigraval, predvsem z zvokom. odlocim se, da bom racunalnik ponovno zagnal, in, voila, zvoka ni vec.
odstranim in na novo instaliram driverje za RealTek AC'97, stvar ne deluje. instaliral sem jih iz cdja, ki sem ga dobil zraven maticne plosce. precekiral sem realtek.com, a nisem nasel nobene stvari, ki bi se dala zdownloadad. poskusil sem se z driverji iz driversguide.com, a tudi ni uspelo. zvoka nikakor ni.
pozna kdo resitev?
odstranim in na novo instaliram driverje za RealTek AC'97, stvar ne deluje. instaliral sem jih iz cdja, ki sem ga dobil zraven maticne plosce. precekiral sem realtek.com, a nisem nasel nobene stvari, ki bi se dala zdownloadad. poskusil sem se z driverji iz driversguide.com, a tudi ni uspelo. zvoka nikakor ni.
pozna kdo resitev?
jan01 ::
Kaj pa če bi šel v nadzorno ploščo->sounds and audio devices, zavihek audio in pogledal, da je default device realtek ac97.
Ko si že tam poglej še pod volume, da ni kaj na nemo, oz čist potihem...
Ko si že tam poglej še pod volume, da ni kaj na nemo, oz čist potihem...
formatiral, vse lepo instaliral, a zvoka se vedno ni.
stvar se je najbrz preprosto pokvarila ...
stvar se je najbrz preprosto pokvarila ...
sem pogledal, stvar je enabled, oz. sem jo prestavil iz auto na enabled. ni zvoka, vseeno
nekdo123 ::
Če sem malo zloben: sej kaj drugega pa na AsRock plati lahko pričakuješ? :)
Drugače je čisto možno, da je dejansko audio out odpovedal. Preveri še zvočnike na kaki drugi napravi (MP3 player,...).
Drugače je čisto možno, da je dejansko audio out odpovedal. Preveri še zvočnike na kaki drugi napravi (MP3 player,...).
Snegec ::
Če sem malo zloben: sej kaj drugega pa na AsRock plati lahko pričakuješ? :)
Dej ne trabunjaj. Asrock deluje čist OK.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Realtek 892 audio device +5.1 "speaker fill" opcijaOddelek: Zvok in slika | 1099 (1013) | MacGyver141 |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8213 (2402) | simongrega |
» | nov računalnik dela izredno počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 2702 (2067) | blackbfm |
» | Pomoč pri izbiri komponentOddelek: Kaj kupiti | 1260 (1106) | AndrewSmith |
» | AsRock K7VT4A-PRO plata, mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 2161 (1618) | glinik |