Forum » Izdelava spletišč » Flash banner - double klik
Flash banner - double klik
tejcek ::
Mene pa zanima kje je zapisano, da je treba na strani banner ali pa meni v flashu najprej enkrat kliknt da postane aktiven, šele drugi klik pa te preusmeri na željeno stran.
A je to zapisano v flashu al v html kodi al v brskljalnikih?
Lp
M
A je to zapisano v flashu al v html kodi al v brskljalnikih?
Lp
M
lambda ::
To je potrebno samo v IE. Microsoft direktiva, posledica izgubljenih tožb in pomanjkanja volje za uporabnikom in razvijalcem prijaznejšo rešitev (kar bi jih pa stalo $$$). Iz uporabniškega vidika se da zadevo zaobiti, iz razvijalskega pa ne moreš storiti ničesar.
[X] ::
Seveda lahko nekaj storis tudi z razvijalskega vidika, vse se da :)
Tale js ti bo resil tezave:
Zadevo klices:
lp
Tale js ti bo resil tezave:
var bo_ns_id = 0; function startIeFix(){ if(isIE()){ document.write('<noscript id="bo_ns_id_' + bo_ns_id + '">'); } } function endIeFix(){ if(isIE()){ var theObject = document.getElementById("bo_ns_id_" + bo_ns_id++); var theNoScript = theObject.innerHTML; document.write(theNoScript); } } function isIE(){ var strBrowser = navigator.userAgent.toLowerCase(); if(strBrowser.indexOf("msie") > -1 && strBrowser.indexOf("mac") < 0){ return true; }else{ return false; } }
Zadevo klices:
<script type="text/javascript">startIeFix();</script> <object ... </object> <!--[if gte IE 6]></NOSCRIPT><![endif]--> <script type="text/javascript">endIeFix();</script>
lp
Nikol ga ni dovol, piva...
lambda ::
Hm ... takrat, ko se je to pojavilo, sem ves zavzet iskal rešitev, pa je še ni bilo. Nisem na tekočem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [JavaScript] Spreminjanje ozadjaOddelek: Programiranje | 846 (790) | Cvenemir |
» | Javascript pomočOddelek: Izdelava spletišč | 2051 (1607) | Lion29 |
» | Javascript - izračun razlike v datumihOddelek: Programiranje | 1915 (1770) | kogledom |
» | JavaScript popupOddelek: Izdelava spletišč | 2228 (2049) | *pety* |
» | if flash else html....Oddelek: Izdelava spletišč | 1321 (1143) | alesrosina |