Forum » Izdelava spletišč » oceni stran
oceni stran
Ziga Dolhar ::
Mi z designerskega stališča razložiš, čemu služi ono mnogopičje v meniju?
https://dolhar.si/
mte ::
Uh, boli... tole izgleda kot ko se kak osnovnošolec brez vsakršnega smisla za design spravi delat portal za igrice in raje vključi vse možne forume in razne neumnosti ki pridejo s portalom namesto da bi tričetrt od tega izklopil in dejansko naredil uporabno stran...
vsebine pa nisem gledal...
Pa brez zamere, ampak spletni razvoj ni taka igračka kot izgleda na prvi pogled (vsaj če hočeš nekaj naredit vsaj polprofesionalno)...
lp
vsebine pa nisem gledal...
Pa brez zamere, ampak spletni razvoj ni taka igračka kot izgleda na prvi pogled (vsaj če hočeš nekaj naredit vsaj polprofesionalno)...
lp
TechBeats ::
bl svetlo-sprano modro barvo (al pa svetlo svetlo sivo), ne tok modro da kr u oči bode.
iskra ::
Bolj generično kot tako se verjetno ne bi dalo
Tisti premikajoči se tekst je popolnoma nepotreben, miljarda pik v meniju ne doda nič k uporabnosti in še manj k izgledu, ... Bo treba še veliiiko delati, da bo govora o spodobni spletni strani
Tisti premikajoči se tekst je popolnoma nepotreben, miljarda pik v meniju ne doda nič k uporabnosti in še manj k izgledu, ... Bo treba še veliiiko delati, da bo govora o spodobni spletni strani
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
R33D3M33R ::
Pikice na stran župnije enostavno ne spadajo, znebi se jih.
Random slika na prvi strani ni dobra za obiskovalce z klicnim dostopom.
Scrolling tekst ni več "in", raje se temu izogni.
To je zaenkrat vse.
Random slika na prvi strani ni dobra za obiskovalce z klicnim dostopom.
Scrolling tekst ni več "in", raje se temu izogni.
To je zaenkrat vse.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
tonimona ::
Kot so ugotovili predhodniki. Pikice stran. Če pa že mora biti potujoči tekst, pa vsaj hitrost zmanjšaj, da bo berljiv.
netanyahu ::
Pozdravljen,
preglej članek Top 10 Church & Religious Websites, morda dobiš kakšno idejo. Dodatne povezave na dobre strani najdeš tudi v komentarjih.
preglej članek Top 10 Church & Religious Websites, morda dobiš kakšno idejo. Dodatne povezave na dobre strani najdeš tudi v komentarjih.
rkasteli ::
Na tvojem mestu na tako stran nebi dajal oglasov, se mi zdi da se nekako ne ujemajo z podobo in namenom strani. Pride faran ves vesel in pobožen na spletno stran župnije pogledat kdaj bo njegova maša in mu takoj v oči pade reklama za dormeo oziroma forda fiesto. Se mi zdi skorajda enako kakor da bi dal Microsoft na svojo stran reklamo od Mercatorja ki ima v akciji velikonočno šunko.
rkasteli
Infinity ::
am dej mi razloži zakaj rab župnija sponzorje k kukr js vem jo financera vatikan, država in pa kreteni k dajejo po 20€+ u košarco... in ja reklame ne spadajo na župnijsko stran at all... potem kolk mate folka v župniji d delaš shout??? spodn zaključek ti nedela... maš errorje u kodi css in HTML... aja pa zneb se premikajočga texta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dizajn - xhtml / css / photoshopOddelek: Izdelava spletišč | 1079 (959) | #000000 |
» | Ocenite spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2330 (1624) | Fukomuko |
» | Naredil sem neko stran; ce malo pokomentirateOddelek: Izdelava spletišč | 1768 (1129) | Pithlit |
» | w3 validator, mi lahko kdo razloži kaj je narobeOddelek: Izdelava spletišč | 1458 (1341) | njok |
» | marquee in W3 standard!Oddelek: Izdelava spletišč | 1617 (1546) | @ljash |