Forum » Zvok in slika » Realtek AC97 Audio problem
Realtek AC97 Audio problem
nvidiaboy ::
Jaz imam pa probleme z zvočniki.....Delajo mi samo 2 zvočnika uspredi in vufr .... Tazadne dva zvočnika mi pa ne delata....
Program Sound Effect Manager mi tazadne dva zvočnika sploh ne zazana k dam tm test speakers (ta prve dva se oglasita tazadne dva pa ne)
Pa tm v nadzorni plošči k je zvok,govor in audio naprave mam naštiman na 5.1 zvočniki za prostorski zvok !! Aja pa še ta najnovejše driverje sm dal dol !!! Tko da nimam pojma, tko da bi vs prosu če mi date lahk kšn predlog
Program Sound Effect Manager mi tazadne dva zvočnika sploh ne zazana k dam tm test speakers (ta prve dva se oglasita tazadne dva pa ne)
Pa tm v nadzorni plošči k je zvok,govor in audio naprave mam naštiman na 5.1 zvočniki za prostorski zvok !! Aja pa še ta najnovejše driverje sm dal dol !!! Tko da nimam pojma, tko da bi vs prosu če mi date lahk kšn predlog
pixych ::
Probaj dat tam ko maš speaker configuration, no of speakers, klikni headphones (al pa kej drujga) pol pa spet klikni 6 channel mode...
Upam da bo delovalo.
Upam da bo delovalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3480 (3010) | connel |
» | Število naprednih civilizacij v naši galaksiji (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6491 (5332) | undefined |
» | PC to HI-FIOddelek: Zvok in slika | 1344 (1157) | gumby |
» | Izjave tednaOddelek: Loža | 1144 (858) | Koci |
» | verzi... taki za pihat na dušo...Oddelek: Loža | 7928 (7430) | LuiIII |