Forum » Mobilne tehnologije » N-gage???
N-gage???
Bethrezen ::
Kupujem nokio n-gage qd in me zanima če so use take k berejo igrce iz kartice al ni ubene take? mislm pa une igrce k se jih kup u trgovini za 30€ ali več. a se to sploh da? a se splača n-gage? uglavnm povejte mnenja!
hvala za odgovore
hvala za odgovore
bluefish ::
najprej v svoje stavke vnesi nekaj slovničnega smisla. Sicer pa je moje osebno mnenje, da n-gage ni ravno mobitel, saj je neroden za uporabo, je velik in težak,... Raje si kupi PSP in nek normalen mobilnik.
ok prodej mi psp za 50€ pa en telefon za 50€. jah n-gage je 100€ pa čist dobr delajo igrce gor
bluefish ::
podal sem ti le svoje mnenje o telefonih, ki so prvenstveno namenjeni igranju iger in ne osnovni funkciji mobitela. Seveda se zavedam, da je PSP veliko dražji od tega telefona in da n-gage za svoje "zmogljivosti" ponuja dovolj dobro kvaliteto. Torej, če rabiš telefon na katerem boš igral igre in te ne moti njegova velikost, ga kupi. V nasprotnem primeru pa raje kupi bolj priročen in cenejši mobitel na katerem boš še zmeraj lahko igral, vendar ne ravno v tej kvaliteti.
ja mau je čudn k je postran telefon, sam nism pa spet ena bejbika da bi govoru ure in ure na dan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PlayStation Phone vse bližje iziduOddelek: Novice / Android | 3357 (2818) | Ales |
» | Sony načrtuje PSP mobilni telefonOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3011 (2646) | kiFni |
» | MobitelčkiOddelek: Mobilne tehnologije | 2094 (1691) | pingec |
» | Nokia N-GageOddelek: Loža | 1289 (1042) | Avalonis |