» »

Iran - odštevanje

Iran - odštevanje

Temo vidijo: vsi
««
329 / 329
»
»»

asdf_jklc ::

@Pihlit do naslednjih us volitev, bo Rusija mnogo vecja ko je danes in mocnejsa. Trump je bo dosegel vse, kar se je dalo z ruskega vidika: padec moci zda (v iranu so izpadli kot popolni idioti), EU bo razpadla (start franconske volitve 2027), umaknil se bo iz nata (2027 jan). Rusi bodo vmes pospravili baltik, finsko in verjetno probal razturat norvesko. Pa majo popoln primat nad plovbo in nafto. Potem pa pocasi pojejo preostanek. Evropa jim lahko ravno 0.

enavlaka ::

Saj verjame, v liberacijo duše iz telesa, ko v šolo prileti tomahawk.

Kar usa dela je samo kvarjenje Evrope in to jim uspeva odlično

Poldi112 ::

Pithlit je izjavil:

Ti si me obtožil da lažem. Sem ti dostavila dokaz da ne lažem.

Ja? Kje?

Obtožili ste me, da si želim, da bodo bombe padale po Izraelu, medtem ko sem vam lepo povedal, da želim zgolj in samo, da jih povračilni napadi streznejo, predno norci uničijo komplet svet.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

Kam smo padli, da nekateri pljuvajo po ljudeh, ki nočejo novih vojn. 8-O

KBraneK007 ::

Poldi112 je izjavil:

KBraneK007 je izjavil:

I don't know about you but I prefer that world power to be a western American hegemony which believes in liberal values, than the extreme alternative. WM

Všečkam. Realnost je žal takšna. Sedaj še samo čakamo, da se naši zaspani EU mehkužci prebudijo. Jeb*la ga njegova 3 dnevna SVO LETA 2022. Zelo drugače bi bilo sedaj.

Zahod pravi, da verjame v liberalne vrednote, v praksi je pa daleč največji agresor in klavec na svetu. Tako da če te dejansko oskrbi za liberalne vrednote, se moraš zavedati, da jih mi sami najbolj ogrožamo.

Bodi srečen, da še imaš internet in lahko iz zahodnega kavča pišeš bedarije po forumih. Imaš pa zelo poceni enosmerno letalsko karto iz BG do moskve.

Zgodovina sprememb…

Pithlit ::

Poldi112 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Ja? Kje?

Obtožili ste me, da si želim, da bodo bombe padale po Izraelu, medtem ko sem vam lepo povedal, da želim zgolj in samo, da jih povračilni napadi streznejo, predno norci uničijo komplet svet.

"držim pesti da jih bombe spametujejo"

To si napisal. Kaj je to drugega kot želja da bombe padajo?

Nehaj se sprenevedat pa izvijat. Od kar si tu subtilno in malo manj subtilno promoviraš nasilje.
Life is as complicated as we make it...

p1nky ::

asdf_jklc je izjavil:

@Pihlit do naslednjih us volitev, bo Rusija mnogo vecja ko je danes in mocnejsa. Trump je bo dosegel vse, kar se je dalo z ruskega vidika: padec moci zda (v iranu so izpadli kot popolni idioti), EU bo razpadla (start franconske volitve 2027), umaknil se bo iz nata (2027 jan). Rusi bodo vmes pospravili baltik, finsko in verjetno probal razturat norvesko. Pa majo popoln primat nad plovbo in nafto. Potem pa pocasi pojejo preostanek. Evropa jim lahko ravno 0.

Wow, a temu scenariju dejansko resno lahko verjames?

koliko rusov in orozja mislis da dlrabis da osvojis vsa nasteza ozemlja? Ali si to bolj mislil na scebarij da pac vrzejo nuko pa je mir?

enavlaka je izjavil:

Kam smo padli, da nekateri pljuvajo po ljudeh, ki nočejo novih vojn. 8-O

Pa mislim da tukaj dejansko podpira vojno le chalky. Ostali se le ne strinjamo, da so na vzhodnem bloku angelcki in je tam zivljenje prekrasno

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p1nky ()

Pithlit je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Ja? Kje?

"držim pesti da jih bombe spametujejo"

To si napisal. Kaj je to drugega kot želja da bombe padajo?

Kolegica, izgleda ste funkcionalno nepismeni. Pomeni točno in samo to, kar piše - da upam, da jih bombe, ki padajo po njih, spametujejo, da ustavijo to norišnico, v kateri ne morejo zmagati.

Pithlit je izjavil:

Nehaj se sprenevedat pa izvijat. Od kar si tu subtilno in malo manj subtilno promoviraš nasilje.

Pa smo nazaj pri nesramnem podtikanju.

p1nky je izjavil:

Ostali se le ne strinjamo, da so na vzhodnem bloku angelcki in je tam zivljenje prekrasno

Absolutno nihče ne trdi, da so na vzhodu sami angelčki, ter da je tam življenje prekrasno.

Je pa neizpodbitno dejstvo, da je zahod daleč največji agresor ter sponzor terorizma.

Zgodovina sprememb…

Američani so zamenjali oblast v Iranu s katerim imamo sedaj težave. Res ne vem komu se je za zahvalit kakor njim ?

esel ::

asdf_jklc je izjavil:

Tole so samo tvoje mokre sanje, ki nimajo nobene zveze z realnostjo na terenu. Rusija si je z vojno uničila ekonomijo za naslednjih 20 let in je postala zgolj navadna kitajska bencinska črpalka, ki brez dovoljenja “Xi-jev ne sme niti pisniti. Ti fantaziraš o njihovem pohodu čez Evropo, oni se pa v resnici spreminjajo v revnega kitajskega vazala, ki bo še desetletja odplačeval ceno za svojo nesposobnost in tehnološko zaostalost.
Skratka, Evropa ima svoje težave, ampak Rusija je tista, ki se je ustrelila v obe koleni hkrati.

esel je izjavil:

Rusija si je z vojno uničila ekonomijo za naslednjih 20 let in je postala zgolj navadna kitajska bencinska črpalka, ki brez dovoljenja “Xi-jev ne sme niti pisniti.

Kolega, to je zgolj projekcija vaše hlapčevske mentalitete na suvereno državo.

Rusi so preživeli že hujše krize, to za njih ni nič.
Še vedno pa bodo obstajali s večjim teritorijem kakor prej, si zalizali rane in čez nekaj let naredili ponovno širitev.

Ja poldi, preberi kaj je napisal brane npr pa povej kaj pri tem ni res. Ce odmislimo zdaj moralo itd in dejansko pogledamo z vecje razdalje - ali mislis, da ce se zahod neha boriti za prevlado, da se bo nehal vzhod? Mogoce bi celo se, velja v obe smeri, ampak je medsebojno nezaupanje preveliko. Plus to, da se vedno najde dovolj skrajnezev na vseh straneh, in ker je miroljubna vecina povsem pasivna (sj kaj pa lahko js spremenim miselnost), ekstremi pac vodijo svet. in samo s tem, da se clovek umakne, ne naredi nic. Samo neha vplivati na potek dogodkov in dobesedno da v roke vse tem skrajnim, v katerokoli smer.
Btw, sicer sem ze izgubila upanje da bo folk kmalu to dojel in zacel spreminjati stvari. Nismo pac se zreli.

enavlaka je izjavil:

Rusi so preživeli že hujše krize, to za njih ni nič.
Še vedno pa bodo obstajali s večjim teritorijem kakor prej, si zalizali rane in čez nekaj let naredili ponovno širitev.

In, kaj imajo od tega rusi, mislom na narod? Boljse zivljenje, uspesnejse gospodarstvo, prosperiteto?

Poldi112 je izjavil:

esel je izjavil:

Rusija si je z vojno uničila ekonomijo za naslednjih 20 let in je postala zgolj navadna kitajska bencinska črpalka, ki brez dovoljenja “Xi-jev ne sme niti pisniti.

Sam da grem malo po tvoji logiki.
Ce drzava ni suverena in se sooca z mocnejsim nasprotnikom, se mora predati brez boja (kot ukrajina).
Palestina ni suverena, zakaj se sploh upira in se ne integrira? Aja, tukaj je drugace, a ne?

Zgodovina sprememb…

Poldi112 je izjavil:

esel je izjavil:

Ti zamenjuješ suverenost s tem, da se popolnoma predaš v objem Kitajski, ker si si zaprl vsa ostala vrata. Govoriti meni da sem hlapčevski medtem ko ti braniš državo, ki brez kitajskih čipov in denarja ne more več sestaviti niti traktorja, je pač vrhunska ironija.

Vzhod ne išče prevlade, ampak svobodo. Kitajci ne ustvarjajo vojaških zavezništev, preko katerih se trudijo dominirati svet. Deloma ker to ni del njihove mentalitete/kulture, deloma pa, ker so dovolj inteligentni, da razumejo, da v današnjih časih to ni več mogoče.

fikus_ ::

Chalky je izjavil:

US sanctions Slovenian firm over Hezbollah ties
Washington, 21 March - The United States has imposed sanctions on a company based in Slovenia as part of a broader crackdown on a network accused of financing the Iran-backed terrorist group Hezbollah.

Čudno da to ni glavna novica danes v državi. Ni čudno da nam Izraelci prečesavajo državo. Sem zasledil da v Sloveniji kar nekaj ljudi podpira Hezbollah proti Izraelu. Upam da se po tej vojni v Iranu, Hezbollah dokončno izbriše.

Se dobro, da je Melanija iz Slovenije, ce ne bi jo ze zravnal z bombami.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Poldi112 je izjavil:

Vzhod ne išče prevlade, ampak svobodo. Kitajci ne ustvarjajo vojaških zavezništev, preko katerih se trudijo dominirati svet. Deloma ker to ni del njihove mentalitete/kulture, deloma pa, ker so dovolj inteligentni, da razumejo, da v današnjih časih to ni več mogoče.

Aja, mislis svobodo za prebivalce? Sem mislila da si prej napisal da ne mislis da je tam zivljenje bokjse? Ali zdaj mislis, da je? Ali pa neee, kako sem neumna. Ljudje niso pomembni, kako zivijo namrec.

p1nky je izjavil:

Palestina ni suverena, zakaj se sploh upira in se ne integrira? Aja, tukaj je drugace, a ne?

Seveda. Konflikta sta povsem neprimerljiva, skorajda diametralno nasprotna. Palestinci se borijo za preživetje, židje pa se jih trudijo pobiti/izseliti, ker je njihov cilj Lebensraum. Rusi, po drugi strani, so Ukrajini podarili samostojnost, v vojno so šli pa, da preprečijo nadaljnji prodor NATO na njihove meje, ki ga dojemajo kot eksistencialno grožnjo.

p1nky je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Aja, mislis svobodo za prebivalce? Sem mislila da si prej napisal da ne mislis da je tam zivljenje bokjse? Ali zdaj mislis, da je? Ali pa neee, kako sem neumna. Ljudje niso pomembni, kako zivijo namrec.

Pa tudi, ce mislis, da oni ne iscejo prevlade, si po moje naiven. Vsi jo, ce jo le lahko, vec ali manj

Poldi112 je izjavil:

p1nky je izjavil:

Seveda. Konflikta sta povsem neprimerljiva, skorajda diametralno nasprotna. Palestinci se borijo za preživetje, židje pa se jih trudijo pobiti/izseliti, ker je njihov cilj Lebensraum. Rusi, po drugi strani, so Ukrajini podarili samostojnost, v vojno so šli pa, da preprečijo nadaljnji prodor NATO na njihove meje, ki ga dojemajo kot eksistencialno grožnjo.

:D

Kje je tvoj seznam nesuverenih drzav ki se jih sme napasti :D

Zgodovina sprememb…

Poldi112 je izjavil:

In ti se proglašaš za realpolitika. Tvoje pravljice o kitajski dobroti in iskanju svobode so čista naivnost. Sej Kitajci ne rabijo tankov v Berlinu, če imajo tvojo denarnico in vire. Sprijazni se, Rusija je danes njihov hlapčevski vazal pika. To ni nobena svoboda, ampak kitajska dominacija skozi dolžniško suženjstvo. Tvoje projekcije o vzhodni morali pa so le tvoje osebne želje, ki nimajo zveze z realno politiko.

p1nky je izjavil:

Aja, mislis svobodo za prebivalce?

Koliko osebne svobode imajo prebivalci posameznih držav, je njihova privat stvar. Dokler UN ne reče, da so šli čez mejo, so vsi naši posegi zgolj grobo kršenje mednarodnega prava.

Govorim o spoštovanju suverenosti.

p1nky je izjavil:

Ljudje niso pomembni, kako zivijo namrec.

Ljudem ne pomagamo, če jih stradamo v miljonih, ali če jih bombardiramo, ali če jim na čelo postvimo našega ISIS klavca. To so zgolj poceni puhlice za domačo populacijo, da podpre vojne agresije za interese kapitala.

Poldi112 je izjavil:

p1nky je izjavil:

Kdaj napad na finsko?
Finland%E2%80%93NATO relations @ Wikipedia

Poldi112 je izjavil:

p1nky je izjavil:

Aja, mislis svobodo za prebivalce?

Koliko osebne svobode imajo prebivalci posameznih držav, je njihova privat stvar. Dokler UN ne reče, da so šli čez mejo, so vsi naši posegi zgolj grobo kršenje mednarodnega prava.

Govorim o spoštovanju suverenosti.

p1nky je izjavil:

Ljudje niso pomembni, kako zivijo namrec.

Ljudem ne pomagamo, če jih stradamo v miljonih, ali če jih bombardiramo, ali če jim na čelo postvimo našega ISIS klavca. To so zgolj poceni puhlice za domačo populacijo, da podpre vojne agresije za interese kapitala.

Ja? Kdo podpira napad?

Pa se prosim za ta seznam nesuverenih drzav, ki se jih lahko napade, mislim da si to spregledal v prejsnji objavi

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Poldi112 ()

Odpri novo temo, pa bomo debatirali tam. Ne, ker bi se mi dalo, ampak ti bom šel na roko ter ponovno razložil. Tu je vse skupaj izguba časa, ker bo zgolj brisano. Če ti je pa pretežko, pa zgolj sporočaš, da tvoj cilj dejansko ni debata.

Pa Jezus no...

1. Poldi ima vedno prav
2. Ko Poldi nima prav glej točko ena

Eno nasilje je ok, drugo nasilje ni ok. Odvisno s katere strani pade. Ko pada s strani BRICS, s tem ni nič narobe. Ko pada s strani zahoda je pa konec sveta.

Jebeš argumente, jebeš načelnost...

Zgodovina sprememb…

Seveda, je pretezko odgovoriti. Ker....nekako ne mores dati odgovora ki bi ti ustrezal a ne?

Povej se kdaj napad na finsko?

Zgodovina sprememb…

In, kaj imajo od tega rusi, mislom na narod? Boljse zivljenje, uspesnejse gospodarstvo, prosperiteto?

Nič, tako kakor mi ne.
Rich get richer

Bom zdaj takoj prebrala tvoj odgovor obljibim

enavlaka je izjavil:

Nič, tako kakor mi ne.
Rich get richer

Lepo, da se strinjava glede tega :)

Zgodovina sprememb…

Poldi112 je izjavil:

Odpri novo temo, pa bomo debatirali tam. Ne, ker bi se mi dalo, ampak ti bom šel na roko ter ponovno razložil. Tu je vse skupaj izguba časa, ker bo zgolj brisano. Če ti je pa pretežko, pa zgolj sporočaš, da tvoj cilj dejansko ni debata.

Saj ti ne debatiraš. Ti imaš prav. Če nimaš prav boš trdil da imaš prav do onemoglosti. Če še to ne bo dovolj se boš potuhnil ko deževnik dokler spet ne zaslutiš priložnosti da bi spet imel prav.

Kdaj se boš opravičil ker si me označil za lažnivko, in sem te s citatom dokazal da to nisem?

Kdaj boš svoje laži podkrepil z verodostojnimi viri?

Zgodovina sprememb…

Lahko se v zasebnih sporočilih zmenita, tole prepucavanje je že zelo nevšečno brat

enavlaka je izjavil:

Nič, tako kakor mi ne.
Rich get richer

S tem da je Rusov, za katere smo pregovorno rekli “da jih je kot Rusov” vsak dan manj saj po nepotrebnem dnevno umirajo v "tujem blatu".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: esel ()

Samael ::

Ene par ur pavze, da se malo ohladijo glave, ker tole, kjer se gre samo še za to, kdo bo imel zadnjo besedo in posledično iz debate izšel "kao" zmagovalec, res ni več za nikamor.
Samael != Samuel
««
329 / 329
»
»»