Forum » Izdelava spletišč » CMS+PhpBB
CMS+PhpBB
Skoky ::
Živjo!
Imam eno vprašanje oz. problem in me zanima če se je že kdo pozabaval z njim...
Predvsem me zanimajo vaše izkušnje na to temo. (googlal sem že in bral forume, rad
bi izvedel kakšne so izkušnje koga, ki je to naredil v praksi)
Stvar pa je takšna:
Trenutno imam na mojih spletnih straneh aktiven forum PhpBB 2.22.
Ker sem se odločil, da bi spremenil zasnovo spletnih strani iščem sedaj dober CMS (ne prekompleksen)
Podpirati mora seveda vso klasiko: novice, komentiranje novic, RSS feed-e, galerije itd itd in pa seveda phpBB forum.
No in tu je problem o katerem bi rad izvedel kaj več.
Imam veliko aktivnih uporabnikov na obstoječem forumu.
Želel bi da se ti uporabniki logirajo samo enkrat (in seveda prenesejo svoje pravice). Torej če se logirajo v phpBB se jim ni potrebno ponovno
na ostalih spletnih straneh (npr. pri komentiranju novic) in obratno če se logirajo na spletnih straneh se jim ni potrebno ponovno v phpBB forumu.
Našel sem nekaj kot npr. Joomla/Phpbb Bridge in phpBB component v 1.2.4 RC2 for mambo.
Sedaj me pa zanima če je že kdo to implementiral v praksi in kako se kaj obnese...
Hvala vam za odgovore!
Imam eno vprašanje oz. problem in me zanima če se je že kdo pozabaval z njim...
Predvsem me zanimajo vaše izkušnje na to temo. (googlal sem že in bral forume, rad
bi izvedel kakšne so izkušnje koga, ki je to naredil v praksi)
Stvar pa je takšna:
Trenutno imam na mojih spletnih straneh aktiven forum PhpBB 2.22.
Ker sem se odločil, da bi spremenil zasnovo spletnih strani iščem sedaj dober CMS (ne prekompleksen)
Podpirati mora seveda vso klasiko: novice, komentiranje novic, RSS feed-e, galerije itd itd in pa seveda phpBB forum.
No in tu je problem o katerem bi rad izvedel kaj več.
Imam veliko aktivnih uporabnikov na obstoječem forumu.
Želel bi da se ti uporabniki logirajo samo enkrat (in seveda prenesejo svoje pravice). Torej če se logirajo v phpBB se jim ni potrebno ponovno
na ostalih spletnih straneh (npr. pri komentiranju novic) in obratno če se logirajo na spletnih straneh se jim ni potrebno ponovno v phpBB forumu.
Našel sem nekaj kot npr. Joomla/Phpbb Bridge in phpBB component v 1.2.4 RC2 for mambo.
Sedaj me pa zanima če je že kdo to implementiral v praksi in kako se kaj obnese...
Hvala vam za odgovore!
CARPE DIEM!
- spremenilo: Skoky ()
Tody ::
Na voljo obstaja Subdreamer, ki z enim klikom naredi to kar ti rabiš (v teoriji) v praksi pa bi bilo treba najprej probat. Vem da odlično deluje pri praznem forumu z polnim nisem probal. Zadeva je sicer plačljiva ampak tam kjer je volja je tudi p2pot ;)
Drugače sem pa probla tud RNCMS in ustrezni modul samo, zadeva naredi štalo ker vodi dve različni evidenci... Joomlo pa nisem sprobal...
Drugače sem pa probla tud RNCMS in ustrezni modul samo, zadeva naredi štalo ker vodi dve različni evidenci... Joomlo pa nisem sprobal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali so zanesljivi gostitelji ?Oddelek: Omrežja in internet | 1615 (1290) | neoserv |
» | Skripta za portal z preglednim forumom...Oddelek: Izdelava spletišč | 1991 (1729) | Bidox14 |
» | Integracija PhpBB v spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1900 (1572) | roli |
» | phpBB installOddelek: Omrežja in internet | 1451 (1338) | poweroff |
» | PHP forumOddelek: Omrežja in internet | 2007 (1880) | Ales |