» »

KMŠ in njihovo dojemanje H2O

KMŠ in njihovo dojemanje H2O

cendof ::

Pozrdavljeni,

že po sami uri se vidi, da nisem ravno pozen, ampak zgoden. Da nisem niti približno vinjen oziroma pijan pa tudi vidite po sami pisavi.

Prišel sem namreč ravno iz zabave, ki se je pričela privat, nato pa smo si rekli, da gremo v KMŠ. Že pri samem vstopu je bilo potrebno plačati 0.5 € na osebo, pa čeprav smo prišli ob 1:30h. No, takoj smo itak šli so "šanka", kjer smo naročili vodka-kolo. Takrat smo se fantje malce ločili od punc. Okrog 4h je prišla do nas oziroma šanka (kjer smo ves čas stali fantje) moja punca, ki je naročila kozarec vode. Natakar je vzel plastenko iz hladilnika in ji rekel, da je cena 1€. Seveda nism bil tiho in sem rekel, da bi ji lahko dal vodo tudi iz pipe, vendar pa se na moje opazke ni niti zmenil. Punca je vodo pridno plačala. Čez kakšno minuto pa je do mene prišel varnostnik in mi mirno rekel, če lahko mirno zapustim lokal. Seveda sem se zavedel, da je prišel zaradi opazke z vodo in sem mu to tudi povedal ter mirno odšel proti izhodu, kjer sem tudi zapustil lokal. Za mano je priša tudi moja punco. Sedaj pa se sprašujem, ali sem bil res toliko neumen oziroma jezikaw, da sem si zaslužil "izbacivanje", ali pa je prišla osnovna človeška prvina tako nizko, da v današnjem kapitalizmu ne pomeni popolnoma nič?

Prav rad bi kakšen komentar, saj jaz v KMŠ ne grem nikadrar več. Bil pa sem drugič. Sramota!!!!!

Tic ::

Čudi me, da si šel celo dvakrat tja.
persona civitas ;>

bobby ::

no ja, to je samo tvoje dojemanje dogodkov iz tvoje strani. bi rad slišal (bral) še natakarjevo razumevanje tvoje opazke. pač jebat ga, če hočeš kej imet, pač je treba plačat. če bi bil jst lastnik, bi dal isto direktivo (imamo samo vodo v plastenki). Lahk se gre pa napajat na sekret, če ji pač ni ok. in ja, od pol dveh pa do štirih ste bli notr za šankom in ti si seveda samo brezalkoholne pijače pil! he he,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

BigWhale ::

Jaz bi bil lahko notri tri dni, pa bi pil samo brezalkoholne pijace... Hecno, a ne? ;>

SleepLess ::

To da ponekod ne točijo vode iz pipe se meni zdi grda gesta iz strani gostilne in praviloma ne grem več nikoli v takšno gostilno.

Mislim, da si s tem ko ne točijo vode iz pipe ljudem, ki to želijo, da si naredijo več škode kot koristi.

paljer ::

He he, slavni KMŠ. Svetujem ti, da za par evrov več vstopnine obiščeš drug disco ( a to KMŠ v Ljubljani? ) in se slavnemu klubu izogneš v čim večjem ovinku.

hamax ::

Ma sej v Bachusu tud tezko dobis vodo iz pipe.
No če lepo prosis tud gre(predvsem ce si ze dost zapravu za sankom)

WarpedGone ::

saj jaz v KMŠ ne grem nikadrar več.


Edino pravilno ravnanje. Glej le, da se boš držal tega.
Zbogom in hvala za vse ribe

Super Sonic ::

" in ja, od pol dveh pa do štirih ste bli notr za šankom in ti si seveda samo brezalkoholne pijače pil!"

To si pa zdej tako napisal, kot da podjetje v brezalkoholnih pijačah nima marže. Pomoje se jim včasih še celo bolj splača prodajat brezalkoholne pijače.

Če si pa hotu povedat, da je "sisi" ker ne pije alkohola - pa tako povej.

Avtorju teme - men se zdi Moronsko, da si (četudi samo upaš predstavljati) predstavljaš, da bodo točil vodo iz pipe.

Če nimate tud 2€ ne, potem pa tud žurat ni treba (moje mišljenje).

p.s.
KMŠ je v kurcu in sem kar hvaležen samemu sebi, da se tudi na meter nisem približal temu "lokalu".
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

BigWhale ::

Moronsko se je nekaterim zdelo, ko so zaceli prodajati prvo vodo v plastenki.

Hecno, a ne?

OldSkul ::

KMŠ je ena beznica in se ga je samo za izognit...

Gwanaroth ::

Najbolje ga je žurat doma. Imaš družbo, ki ti ugaja, imaš pijačo, ki ti ugaja in imaš glasbo, ki ti ugaja. Pa še ceneje je. Čemu bi rinil ven, kjer si izpostavljen bedakom...
Lights often keep secret hypnosis..

garv ::

Ma ne no, ni šans da bi te iz KMŠ-ja (mislim tega v LJ) vun vrgli zaradi tega kar si rekel kelnarju. Če si vsaj malo prijazen do osebja, so tudi oni prijazni do tebe. Glede te vode pa mislim da imajo neko foro, in jo pač želijo prodati čimveč.
Odkar je vstopnina, je folk veliko bolj skuliran, ker ni več modelov ki so hodili v klube samo zaradi teženja folku. In dajte mi povedat, kaj je v LJ sploh alternativa KMŠ-ju? Global je za kešpi*ke in tipe s Porscheji, Bacchus se zapre ob 3, Skelet malo pozneje, in pol ostane samo še KMŠ.

Super Sonic ::

"Moronsko se je nekaterim zdelo, ko so zaceli prodajati prvo vodo v plastenki."

BigWhale govoril sem bolj v tem kontekstu, da nekdo pričakuje od beznice/pivnice/lokala/diskoteke/gostilne, da bo dobil zastonj pijačo (v tem primeru vodo) ob šanku.

Men se zdi to Moronsko.

Vem pa, da je bil na začetku s to vodo cel križ (in še je).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

hamax ::

garv js sicer ne vem, kdaj si ti vidu ob 3.00 zapr bachus(mislm na cetrtek, petek, sobota), ker nazadje sm sou js ob 6.00 dam.
Bachus je odprt dokler je folk.

Tic ::

Tudi v Tomatu ne dobiš vode iz pipe. Edina razlika je, da je KMŠ tako 'low', da vode ne dobiš, Tomato pa tako 'high' ;P
persona civitas ;>

hamax ::

dobiš ob kavi :D
ob sendviču pa ne...

kera bedarija

edit: na srečo je 10m nad tomatom avtomat za pijačo :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hamax ()

garv ::

Delno offtopic, ma vseeno: dons je uspel enim modelom v lublanskem KMŠ-ju ftrgati zvočnik dol s stropa, je bla pol cela pizdarija. Pa še redbull-vodko so mel v akciji, in jim je nekam počasi šlo, očitno je folk dons pil vodo. Ja, v Bacchusu nisem bil že od Bara, takrat so že ob 3. zapiral.

Looooooka ::

alternativa?
ker kol lokal.
glih KMS je ratu neko skomercializirano sranje.
edin dostojn lokal v lj je sam se orto.
pr vseh ostalih je prednost prodajanje alkohola in hitro odstranjevanje ljudi.
tko da so res vsi ostali lokali cist brez kakrsnega kol sarma al pa posebnega obcutka zarad kerga bi clovk nazaj hodu.
No ja...tm pr macku pa skeletu je blo vcasih se kj ampak splosno gledano ponudba propada,ker ljudje tako obnasanje pac tolerirajo.
Za vodo je pa cist prou da se zaracuna...no mogoce ce si prej narocil kksno pijaco bi bla izjema.Ampak to je tm zato da:
-lokal nima izgube
-lokal ne fase kksne tozbe.Fases kksno eksoticno bolezn tko kot v klinicnem centru in pol tozis lokal, ker so ti dal to za pit.
Oh pa kms je itak od kar so ga prenovil propadu.Prej si meu ql kelnarje s tem da so bli vedno idioti not, ki so komu tezil.Kokr se spomnm je en kelnar clo noz takrat pod rebra fasu.No in zdej tega ni vec...je pa pac lokal cist brezvezn.Neka bl pateticna verzija bachusa in ostalih crednih lokalov kjer vsi hodjo v krogu in gledajo kdo je lepsi od drugega.

_marko ::

Sem mel podobne izkušnje z eno natakarco v Samsari, v MBju.

Skratka, šel sem do šefa personala in ni nič uredil.
Nato sem šel do lastnika, se lepo zmenil z njim. Potem smo šli do natakarce, ta se mi je opravičla in dobili smo katerokoli pijačo za celotno družbo na hišo.
Takrat pa je blo to mislim, da okrog 8 jeger-kol. Runda pa je takrat bla okrog 5 jurjev bivših tolarjev.


Šlo se pa je zato, ker sem natarco lepo vljudno vprašal, če se njej normalno zdi, da čakam pri šanku že 10 min, ona pa streže tistim, ki so tam 2 minuti. Pol je pa rekla, da mi nebo dala pijače. Razjezilo me je pa predvsem to, da sem bil vljuden pa se neumna natakarca začne tako obnašat.

V LJ pa itak ne grem več v KMŠja... pol folka je itak primitivcev, odnos pa na podnu...

Alternativa KMŠju?
Bachus.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Super Sonic ::

Čist najbolj mega maksimalno offtopic:
"Potem smo šli do natakarce, ta se mi je opravičla in dobili smo katerokoli pijačo za celotno družbo na hišo."

To je pasal, kaj?

>:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

para! ::

Pa KMŠ ni bil nikoli vredu lokal, daleč od tega. Sem bil tam samo parkrat (pred prenovo), pa mi je blo vse jasno.

Lokal je majhen, ljudi veliko, posledično je gužva, prebijaš se skozi ljudi, od katerih je večina pijana in zato maš tud težake notr, oziroma se lažje dogajajo konflikti. Sej ne morš it od WCja do šanka brez da koga mal rukneš, skor vsi so pijani, veliko od teh je tudi takih, da so lahko samo z alkoholom pogumni. Mislm, a ni že samo to logično, da kup pijanih študentov v premajhnem lokalu lih ni nekaj, čemur bi rekel dober nočni klub?

Pa ko sm bil nazadnje tam še vedno niso zbrali niti dovolj keša za več hladilnikov, niti dovolj jajc da bi ti vsaj povedal, da je določena pijača topla, ker je šefe škrt/revež.

Da bi bilo kaj čisto v lokalu itak ni za pričakovat, tko da me ena velka luža bruhanja na tleh ob vhodu na wc sploh ni presenetla, kelnarji pa itak ne misljo pucat sproti tega sranja v lokalu nafilanim s preveč pijanimi ljudmi.

V lokal je svoje čase zahajal (mogoče še vedno) tudi en precej znan ljubljanski kriminalist, se ga napil, medtem ko so ob sosednji mizi kadili joint, tko da razlogov za konflikt v KMŠju res ni nikol manjkalo.

Marsikdo zna povedat,da je v KMŠju fajn, ker je tam folk bolj sproščen, kar je seveda čista neumnost - folk je tam sproščen samo zato, ker so vsi pijani.

Sem bil nazadnje tam tik pred prenovo. Potem nisem več šel, ampak glede na stanje takrat, dvomim da so naredili kaj drugega kot pofarbal stene, in si priboril mogoče še eno free-of-charge reklamno red-bull mizo.

Tko da ja, če ti kelnar ne da vode iz pipe je po mojem še najmanjši problem :) Čeprav moraš vedet, da bo vsak šef vsaj enkrat naročil natakarju naj prodaja le ustekleničeno vodo. Zato tud kelnar že iz navade reče, da majo samo ustekleničeno vodo, medtem ko je obema jasno, da je to samo ena velika debela laž :) Sploh pri kelnarjih v nočnih lokalih je pomembno da ma stranka nek filing za ljudi, ker natakar v polnem klubu ne rabi pridig, pa četudi si zelo kulturen. Predstavljaj si kako to zgleda, da ti natakar pove, da prodajajo samo ustekleničeno vodo, ti pa mu začneš z vso oliko razlagat neprimernost in nekulturo njegovega dejanja, ki ni posledica njegove odločitve. Izpadeš vzvišen, zato tud nisi dosegel cilja. Kelnarju bi moral povedat na bolj neuraden, domač način, kot da sta znanca, ne pa kot, da sta na sodišču.

lp
Death before dishonor!

para! ::

Neka bl pateticna verzija bachusa in ostalih crednih lokalov kjer vsi hodjo v krogu in gledajo kdo je lepsi od drugega.

No, to je pa mnenje tiste druge skupine ljudi, ki bo za vse na svetu trdila, da se v klubih kot je Bacchus zbira samo fensi šmensi folk, nikoli pa tisti, ki te govorice širite, niste pomislili na ljudi vmes, ki se ne strinjajo ne z enim, ne z drugim mnenjem.

Sem bil dostkrat v Bacchusu, ki se glede samega objekta res lahko imenuje nočni klub, ker majo dovolj prostora, je lepo urejeno in na WCjih čisto, kar je osnova za dober lokal. Tud neumno je kar tako posploševat o tem, da se folk v takih lokalih nosi in šmeka, ker se s tem, da si v Bacchusu lih nimaš kaj za nosit. Trditev, da je nek določen lokal edini dostojen v mestu, čeprav gre za lokal z določeno zvrstjo glasbe (afaik je v Ortu bolj rock scena), je pa enako kot, da bi trdil da je glasba, ki jo ti poslušaš edina normalna. Ne rečem, da Orto ni super lokal, ampak jaz se v lokalu z bučno rock glasbo ne najdem, ker mi taka muzka ni všeč. Je pač tak slučaj, da v Bacchusu ponavadi vrtijo kak house ali kaj podobno meni prijetnega, poleg tega pa je še zgledno urejeno notr. In tako kot maš v KMŠju težake, maš tud v Bacchusu razne fensi šmekerje, s to razliko, da tistih nekaj šmekerjev z lahkoto ignoriraš in se posvetiš družbi in zabavi, v KMŠju pa se težakov ne znebiš enostavno, ker če pride do pretepa bosta letela ven oba. Da se težakov ne da ignorirat, ker jih to tolk izživcira, da so pripravljeni it na življenje ali smrt za svoj pijani prav mi pa verjetno ni treba razlagat.

Dejte no razumet, da it žurat v urejen lokal ni nek luksuz, ampak osnova za dober večer, noč, žur v glavnem. Pa ni KMŠ edini, to je samo ekstrem, sej vemo kako je v K4, ena kurčeva klet, kjer se tud tolk niso potrudl, da bi prostor čim bolj spominjal na lokal namesto na blokovsko zaklonišče, ampak ok, v K4 je vsaj prostora dovolj in če greš ven preden se prižgejo luči vsega sranja niti ne vidiš.

Če bi že hotel namigovat na čredne nagone in zanimivost tega danes res čedalje bolj priljubljenega fancy-wannabe lifestyle-a, bi si prvo ogledal Global, kjer se s tistim liftom obnašajo tako, kot da le-ta pelje v obljubljeno deželo. Zanimivo je namreč koliko ljudi je pripravljenih čakat na lift več kot 10 minut in se ob tem ne počutit ponižane, ko tako pridno in potrpežljivo čakajo v vrsti na lift, da lahko šefu pustijo kolikor denarja pač že imajo namen zapravt. Zato, da jih ta pusti čakat :) Mislim, da gor ni tok super, kolikor je vrste. Tisti med lift čakajočimi, ki hočejo igrat fensi osebe pa itak pogorijo takoj, ko vidijo da obstaja zadnji vhod, ki ni namenjen njim, ker po kriterijih obljubljene dežele niso nič kaj spešl.

lp
Death before dishonor!

zdobersek ::

"Lahko bi dali vodo iz pipe" ali "Preklet retard, zakaj nisi dal vode iz pipe, p**** ti ..."? :)

BluPhenix ::

Pa KMŠ ni bil nikoli vredu lokal, daleč od tega. Sem bil tam samo parkrat (pred prenovo), pa mi je blo vse jasno.

Aha, zelo merodajno. KMŠ je bil v svojih začetkih (takoj ko so ga kupili in preuredili iz rumenih baristov) eden najboljših žur placov v Lj. Nobenih problemov z redarji (drugje so povsod bili: kra-kra, hombre, ...), super folk in nebene pretirane gužve. Ene pol leta je tako zdržalo, potem pa je postajalo vedno slabše, z vsako prenovo (ja, več jih je bilo) je šlo vse bolj dol...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

para! ::

Če mi zaupaš kdaj se je KMŠ prvič odprl, ti bom hvaležen.

lp
Death before dishonor!

BluPhenix ::

Ne spomnem se dobro, če se ne motim je bilo to enkrat leta 2001.

Nevem pa pred katero prenovitvijo misliš ti, tisto ko so dodali zgornje nadstropje, ko so ga malo razširili ali potem, ko so ga pošten razširili in premaknili šank?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Ales ::

Glede na to, kam je zavila tota tema bo tole skoraj off-topic, pa vendar - marsikje dobiš vodo zastonj, se pa morate zavedati, da to navidezno zastonjsko delo postrežbe kelnerja, šanka, pomivanje kozaraca, itd. pač plačate pri drugih pijačah. Če se lastniku lokala zazdi, da je tega točenja vode preveč ali pa je enostavno skopuški, pač zaračuna... ali zaračuna postrežnino na vodo iz pipe ali pa jo ukine in nudi plastenke, je vseeno. V vsakem primeru je to čisto ok odločitev.

bMozart ::

Folk je čudn v kmšju, to se tud sam strinjam. Do zdaj sem bil 4 krat notri in vedno se mi je zdel ist čudn folk. Plac se mi zdi čist povprečen, muska pa super. Tko da prosim naštejte vse lokale kjer vrtijo podobno musko. Kako je pa zj Fun factory? Od kar so ga "okradl" me še ni blo notr. Če teče pitna voda na WCju se folk nima pritoževat zakaj jo ne dobi za šankom! (in s tem dela še dodatni del natakarju, ki ga itak vedno vsaj 3je že vse živčni čakajo da jim postreže)
I NEED The Point of View Gun effectible on girls too! And then...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Diskoteke - Nočno Življenje v Sloveniji?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6519223 (4782) ETI3n
»

KMŠ (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9111144 (6629) jrtjtejtt
»

Kam za vikend peljat punco plesat?

Oddelek: Loža
143168 (2505) profii
»

Dober kafič v Lj

Oddelek: Loža
485197 (3329) MaJsToRe
»

Malo reklame za FANFACTORY

Oddelek: Loža
182509 (1962) SasoS

Več podobnih tem