Forum » Omrežja in internet » Dobil virus od Siola!!!!
Dobil virus od Siola!!!!
DrJm ::
Pravkar sem dobil virus iz Siol email naslova!!!
Kot zgleda jim je danes šlo vse adijo??
Pa tudi Asp na njihovem serverju zdaj laufa, zdaj ne?? In to že cel teden
Ko sem jih poskusil danes poklicati v tehnično službo, nisem dobil nikogar, pa čeprav sem klicaril od 11h pa do 16h!! Mislim ej......
Siol SUXXX!!!
Kot zgleda jim je danes šlo vse adijo??
Pa tudi Asp na njihovem serverju zdaj laufa, zdaj ne?? In to že cel teden
Ko sem jih poskusil danes poklicati v tehnično službo, nisem dobil nikogar, pa čeprav sem klicaril od 11h pa do 16h!! Mislim ej......
Siol SUXXX!!!
Predator ::
jao da se pizdiš zaradi enega virusa... jaz mam blockano celotno voljo/hotmail/yahoo pa vse ostale free adresse na mojem compu... naj mi pošiljajo na hotmail ali yahoo...
glej če si dobil virsu poglej ker virus si dobil.. če gre za kakšno verzijo ki jo uporabnik sam pošlje ( kakšne bat variante, trojanci , vbs virusi...) ali se mu ob okužbi računalnika pošlje na vse emaile ki jih ima v adressarju.. če gre za prvo opcijo prijavi na siolov abuse email... siol NE odgovarja za vsebino emialov ki jih uporabniki pošljejo in ne pregleduje poslanih mailov ker to ni njihova dolžnost niti ne ponudijo te opcije ( pomoje ne znajo ); ne dela jim asp? jaz sem vsak dan njihovih straneh pa nisem naletel na noben problem; za telefon pa ne vem samo dvomim ker poznam dva ki delata na helpdesku in sta bila v službi tako da kvečjemu če so bile linije prezasedene samo glede na to da niso nič "nadgrajevali" spet dvomim; zakaj jim pa ne mailaš problema.. jaz dobim reply v 1-2 urah
glej če si dobil virsu poglej ker virus si dobil.. če gre za kakšno verzijo ki jo uporabnik sam pošlje ( kakšne bat variante, trojanci , vbs virusi...) ali se mu ob okužbi računalnika pošlje na vse emaile ki jih ima v adressarju.. če gre za prvo opcijo prijavi na siolov abuse email... siol NE odgovarja za vsebino emialov ki jih uporabniki pošljejo in ne pregleduje poslanih mailov ker to ni njihova dolžnost niti ne ponudijo te opcije ( pomoje ne znajo ); ne dela jim asp? jaz sem vsak dan njihovih straneh pa nisem naletel na noben problem; za telefon pa ne vem samo dvomim ker poznam dva ki delata na helpdesku in sta bila v službi tako da kvečjemu če so bile linije prezasedene samo glede na to da niso nič "nadgrajevali" spet dvomim; zakaj jim pa ne mailaš problema.. jaz dobim reply v 1-2 urah
SLO-Security ::
Mislim da ti je Predator odlično razložil. Sicer pa glede na tvojo paniko mislim da si prvič dobil virus - dobrodošel med nami .
Je pa žalostno, da naš SiOLček ne ponuja protivirusnega pregledovanja pošte .
Je pa žalostno, da naš SiOLček ne ponuja protivirusnega pregledovanja pošte .
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email.si zaključuje svojo zgodbo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 13453 (10265) | FitnessBoy |
» | Abuse službaOddelek: Omrežja in internet | 1491 (1050) | ABX |
» | Yahoo Mail s 100MB!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7465 (7465) | |SNap| |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17406 (17406) | Bakunin |
» | e-mail z virusom...od kod?Oddelek: Omrežja in internet | 1916 (1661) | SubOrbit |