» »

Samsung vprašanje, če kdo ve

Samsung vprašanje, če kdo ve

xlarge ::

Torej, glede samsung telefonov sem popoln nevednež, sem bil pa tolk pameten, da sem kljub temu kupil telefon te znamke.
Imam Samsung SGH_Z105, pa niti približno nimam pojma če se da oz. kako se da (če se da...)
nalagat javanske aplikacije (seveda s tem mislim igrice, sam sem pa (bodoči) programer in bi tud blo zanimivo kaj lastnega gor dat :D ). V specifikacijah sicer piše, da je možno...
Torej, a kdo ve a se da in kako se da nalagat java aplikacije na Samsung SGH-Z105U ????
Vsakemu iskreno hvala za odgovor :)

Stampl ::

jst mam sicer sgh-z400 ampak isto nisem vedel kak bi si lahko kaj gor dal, ker vsakic ko mi je ker prek modrega zoba kaj poslal je slo v neko mapo, kjer ni znal prebrat. Tako da sem najprej na racunalniku poiskal zeljeno aplikacijo, jo uploadal na www.mobstorage.com(zdele se nekej noce loadad) in potem dobil kodo in to kodo vtipkal v telefon na wap.mobstorage.com in tak downloadal zeljeno aplikacijo in je delovalo.

Hvala za informacijo, sam to mi tud ne dela. Vsaj izpiše, da je vsebina neveljavna.
Počasi začenjam razmišljati, da telefon sploh ne podpira java aplikacij (vsaj tipa jar in jad ne:'( )

Sory, sem se zmotu, sem obupano poskušal naložit jar datoteke, podpira pa jad:8) .
Sedaj pa dela thanks za informacijo:)

matjash ::

za e900 dela tako da vpišeš *#9998*5282# -> install midilet 235282

ma pa vsak model drugačno kodo za midilet tako da moraš dobit pravo. Pa na žalost inštalacija za ta telefon s slovenskim firmwarom ne deluje, deluje pa na ruskem (preverjeno)
... bolje pozno kot nikoli.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik + mobitel = internet

Oddelek: Omrežja in internet
2015392 (6734) mat89
»

kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14810603 (6589) zolja
»

Samsung sgh-f480 aplikacije

205413 (4037) c00L3r
»

Kateri telefon z naročnino za 30 k?-pri mobitelu

181953 (1342) microera
»

telefon z dobro kamero in koledarjem