Forum » Mobilne tehnologije » Kateri mobitel kupiti????
Kateri mobitel kupiti????
aco111 ::
Imam namreč problem, ker mi se pokvaril Siemens CX65 že drugi zaporedoma, pa sedaj rabim telefon za prvo silo, do 20eur. Mobitelov je že veliko povsod, tako da prosim lepo za predloge.
Lp. Allesandro.
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
Oz. bom raje počakal do 15. pa na plači si kupim kaj bolšega do kakih 80eur - kaj predlagate do 80eur??????
Lp. Allesandro.
Lp. Allesandro.
ddeben ::
Mene zanima kaj se ti naredilo s siemensom cx65? Se ti je softwersko sesul al je fizicna okvara? Drugace pa za 80 evrov dobis motorolo v3.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ddeben ()
Oba Siemensa sta mi fizično zanič, prvi je bil na servisu, dokler je še kolko tolko delal, pa niso našli problema, tako da sedaj morem čakati na plačo. Glede Motorola Razr-V3, pa nima svojega pomnilnika za SMS sporočila, IR, pa bi se našlo še kaj.
Lp. Allesandro.
Lp. Allesandro.
jrtjtejtt ::
Si bom sposodu mal temo. Tud js kupujem nov telefon. Rad bi mel telefon k baterija drži čim dlje. Do zdej sm mel siemensa pa je baterija držala 2-3 dni. Kaj priporočate? (cena do 100 eur, v akciji seveda)
Torej skoraj zagotovo kupim Sony Ericsson K610i, zaj pa samo še ugodno ponudbo da najdem pa bo :D. Komaj čakam 15. pa letim.
Lp. Allesandro.
Lp. Allesandro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13023 (9192) | Azrael |
» | Kupiti Sony Ericsson k800i ali npr. Nokia n80, al kak drug?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2595 (1989) | aco111 |
» | Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6375 (1072) | ;-) |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4116 (3719) | NemecRok |
» | Ker mobilni telefon?Oddelek: Kaj kupiti | 1981 (1668) | roli |