Forum » Pomoč in nasveti » kater programček???
kater programček???
_yur3_ ::
Živjo,
zanima me ime programa ki bi mi omogočil da zloudam musko ki mi jo je do zdej odprlo v novem oknu brskalnika s quick time playerjem. lepo prosm da napiše, kdor ve - bom zelo hvaležen.
P.S.: se oproščam če ta tema že obstaja a nisem dobil ideje na kakšen način bi prišel do te ugotovitve ker pač nism vedu kaj napisat v search
LP, Jure
zanima me ime programa ki bi mi omogočil da zloudam musko ki mi jo je do zdej odprlo v novem oknu brskalnika s quick time playerjem. lepo prosm da napiše, kdor ve - bom zelo hvaležen.
P.S.: se oproščam če ta tema že obstaja a nisem dobil ideje na kakšen način bi prišel do te ugotovitve ker pač nism vedu kaj napisat v search
LP, Jure
nonenone ::
ne smeš klikat po fajlu ampak z desnim gumbom odpreš pop meni in izbereš ''save as'' , ponavadi tako lahko snameš fajl, če ni zaščiten proti downlodanju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [JS] Event, ko se stran naloži po "back" gumbu?Oddelek: Programiranje | 2603 (1871) | Spura |
» | batch skripta požene prevečkratOddelek: Programiranje | 2051 (886) | krneki0001 |
» | Tezava s peko image fajla na cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1408 (1355) | Xplicit |
» | nekaj vprašanj...Oddelek: Programska oprema | 1121 (1035) | SasoS |
» | Kako odpakirat *.SFV ???Oddelek: Programska oprema | 3345 (3239) | Gh0st |