Forum » Kaj kupiti » Kateri switch kupiti
Kateri switch kupiti
misso ::
No pa smo doma dokočali hudiča , ki je prišla po telenoskem kablu in lepo skorila modem in switch s print serverjem.
Zdej pa nevem kateri swict naj kupim da bi imel že vgrajen print server (LPT). Ker ta print server je zelo prišel v zadnjih petih letih , je bila fina razvada . Do sedaj sem uporabljal Level1 model FBR-1403TX.
Ker je doma čedalje več mrežnih priključku po hiše vem da more imeti minimalno 8 priključkov in absolutno možnost stensko montažo. Večji del se uporablja za deljenje interneta in seveda printanje .
Razmišlajl sem že da bi kupil kakega 8X gigabit switcha + ruter z print serverjem.
Cena okol 150 EUR raje manj
Zdej pa nevem kateri swict naj kupim da bi imel že vgrajen print server (LPT). Ker ta print server je zelo prišel v zadnjih petih letih , je bila fina razvada . Do sedaj sem uporabljal Level1 model FBR-1403TX.
Ker je doma čedalje več mrežnih priključku po hiše vem da more imeti minimalno 8 priključkov in absolutno možnost stensko montažo. Večji del se uporablja za deljenje interneta in seveda printanje .
Razmišlajl sem že da bi kupil kakega 8X gigabit switcha + ruter z print serverjem.
Cena okol 150 EUR raje manj
nonenone ::
ima ja, zadaj so vtori za obešanje, dva sta, dober router je-lepo dela brez problema, lp
jan01 ::
Kupi si router Asus WL-500g Premium. Ima 2x usb(za npr tiskalnik, trdi disk). Ni problemov z p2p(torrenti, mule) kot z veliko drugimi.
Z zgoraj omenjenim level oneom so zagotovo. Če ga že kupiš, ga ne dajaj kot gateway, ampak ga samo priklopni na switch(switch pa v modem)
Tudi asusovrouter ima možnost montaže na steno.
Z zgoraj omenjenim level oneom so zagotovo. Če ga že kupiš, ga ne dajaj kot gateway, ampak ga samo priklopni na switch(switch pa v modem)
Tudi asusovrouter ima možnost montaže na steno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
nonenone ::
če si dobro prečital kaj hoče, boš videl da ima samo levelone LPT port za tiskalnik, in zraven še USB, ni pa res da so z njim težave, meni dela že 2 leti brez vsakršnih problemov in imam na mreži LPT tiskalnik HP 4L in novega samsung CLP-300 color, ne širit dezinformacij, pa lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DIY Brezžični tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3115 (2809) | SeMiNeSanja |
» | Tiskanje "na kabel" v tiskanje preko WiFi HP DeskjetOddelek: Pomoč in nasveti | 1360 (1301) | BlaY0 |
» | kateri router (switch) kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1653 (1460) | kulSMS |
» | Print server na Coyote LInux in varnostOddelek: Omrežja in internet | 1160 (1130) | Azrael |
» | ADSL routerOddelek: Kaj kupiti | 2312 (1602) | koyotee |