Forum » Pomoč in nasveti » Odstranitev gonilnikov za grafično?
Odstranitev gonilnikov za grafično?
ChiefThunder ::
Zdravo!
Neki me zanima glede odstranjevanja starih gonilnikov za graficno; winXP imajo to funkcijo implementirano, pa le-ta popolnoma odstrani stare gonilnike? Kaj pa win98, kako tu na easy in temeljito odstraniš gonilnike? a je boljša izbira format diska?
tnx
lp
Neki me zanima glede odstranjevanja starih gonilnikov za graficno; winXP imajo to funkcijo implementirano, pa le-ta popolnoma odstrani stare gonilnike? Kaj pa win98, kako tu na easy in temeljito odstraniš gonilnike? a je boljša izbira format diska?
tnx
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
MaD_Mavr0 ::
Najboljše je če se držiš starega nepisanega pravila....
Odstraniš drajverje...nastaviš standard VGA adapter...restartaš comp....greš v regedit (tu s pomočjo FIND in F3 malo pobrskaš po registru in zbrišeš vso ostalo kramo, ki je še ostala na disku...potem pa novim drajverjem naproti.....
Mislim, da je čist bez veze formatirat....recept pa drži za vse OS-je....
Lp....
>>Power is nothing without control<<
Odstraniš drajverje...nastaviš standard VGA adapter...restartaš comp....greš v regedit (tu s pomočjo FIND in F3 malo pobrskaš po registru in zbrišeš vso ostalo kramo, ki je še ostala na disku...potem pa novim drajverjem naproti.....
Mislim, da je čist bez veze formatirat....recept pa drži za vse OS-je....
Lp....
>>Power is nothing without control<<
AngelOfDeath ::
Zaenkrat se microsoftu ni uspelo izumit operacijskega sistema (format sem ne steje) ki bi popolnoma odstranil graficne gonilnike . Sam ce nadgrajujes gonilnike to ne bi smel bit problem.
Ce ne gre drugace ponovno install winse.
Ce ne gre drugace ponovno install winse.
edit: Slovnica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux in menjava procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 801 (700) | darkolord |
» | Menjava maticne in CPU hkrati pa ohraniti OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1169) | bacek |
» | Modem - Planet - DRIVER ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1168) | maticm |
» | kje je moj VGA:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 817 (677) | R33D3M33R |
» | mohaa in v3 2k w win 98se ; OPEN GL!Oddelek: Igre | 891 (807) | Smorny |