Forum » Pomoč in nasveti » Težava pri zagonu
Težava pri zagonu
clarc ::
Ko zaženem računalnik slišim samo pisk ki pa ne neha. Gori mi pa rdeča lučka na reset gumbu, kot da bi bil sistem 100% obremenjen.
Bojim se da ni mogoče procesor al pa matična šla. Ve kdo kaj bi blo narobe? Lp
Bojim se da ni mogoče procesor al pa matična šla. Ve kdo kaj bi blo narobe? Lp
nonenone ::
ram - če je dolg pisk in ne neha (skozi pska), preveri če je dobro vtaknje, ali pa enega dej ven, pa drugega, lp
clarc ::
Zdrago res je bil ram kriv - hvala.
Sicer sem danes mel računalnik na servisu ravno zaradi tega problema, pa mi kao popravijo, pa rečejo da je grafična šla. Plačam popravilo pa vse. In pol pridem domov pa priklopim grafično nazaj in normalno dela. Prave barabe so na servisih.
Sicer sem danes mel računalnik na servisu ravno zaradi tega problema, pa mi kao popravijo, pa rečejo da je grafična šla. Plačam popravilo pa vse. In pol pridem domov pa priklopim grafično nazaj in normalno dela. Prave barabe so na servisih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slikeOddelek: Strojna oprema | 1353 (1174) | Tr0n |
» | Zaradi dolgega piska se mi ne prižge ekran.Ne vem zakaj??Oddelek: Strojna oprema | 1158 (1027) | Dro |
» | Zamenjal 2 plati, pa se nobena ne odviza. je mogoče kaj drugega krivo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1588 (1263) | DominusSLO |
» | Problem z rami oz. matplatoOddelek: Strojna oprema | 973 (878) | >>><<< |
» | piskanje laptopa po zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (998) | kljucavnicar |