Forum » Programiranje » [VB Express]risanje in screen resolucija
[VB Express]risanje in screen resolucija
mNeRo ::
ponovno pozdravljeni
pred kratkim sem koncal program in ga testitral na drugem racunalniku. izkazalo se je, da se eni predmeti ( utripajoci krogi ) niso pojavili na dolocenih mestih! zakaj to? racunalnik na katerem sem testiral ima sicer malo nenavadno resolucijo 1680x1050 ampak so poredmeti ki jih narises itak doloceni s kordinatami od zgornjega levega kota ( glede na form ). ravno tako mi ni jasno zakaj lahko med delovanjem programa sevedno spreminjam njegovo velikost okna ceprow sm za form dolocil locked=true
lep pozdraw vsem
pred kratkim sem koncal program in ga testitral na drugem racunalniku. izkazalo se je, da se eni predmeti ( utripajoci krogi ) niso pojavili na dolocenih mestih! zakaj to? racunalnik na katerem sem testiral ima sicer malo nenavadno resolucijo 1680x1050 ampak so poredmeti ki jih narises itak doloceni s kordinatami od zgornjega levega kota ( glede na form ). ravno tako mi ni jasno zakaj lahko med delovanjem programa sevedno spreminjam njegovo velikost okna ceprow sm za form dolocil locked=true
lep pozdraw vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Visual Basic] Aplikacija deluje nepopolnoOddelek: Programiranje | 1144 (928) | bajsibajsi |
» | [C#] delo z formOddelek: Programiranje | 1276 (1117) | Miko55 |
» | C# povezava forma in classaOddelek: Programiranje | 2341 (1804) | Miko55 |
» | null reference exception na čudnem mestu C#Oddelek: Programiranje | 1303 (1240) | krho |
» | [c#] garbage collectorOddelek: Programiranje | 1296 (1050) | BCSman |