Forum » Igre » cs cz - cheat mode
cs cz - cheat mode
aurum ::
pozdravljeni računalniški friki!
imam en problem z igranjem counter strike - condition zero. Igram ga na enem računalniku in bi rad rešil one misije, pa se mi je ustavilo dve misiji pred koncem!! iz neta sem si potegnil cheat code in poskusil malo prešvinglati pa me nekaj =be.
Po navodilih lepo štartam igrico, nato aktiviram ono polje za cheat, in napišem SV_cheats 1. zadevo računalnik lepo sprejme, kar mi tudi napiše v naslednji vrstici. Nato pa mi nikakor noče sprejeti nobene kode. po navodilih bi moral še enkrat odpreti to okno in vpisati želeno kodo, ampak ko to naredim se nič ne zgodi in tudi kode ne sprejme.
probal sem že nekaj s surfanjem in nikjer nisem našel rešitve. A mi lahko kdo pove kaj naredim narobe?
tnx
imam en problem z igranjem counter strike - condition zero. Igram ga na enem računalniku in bi rad rešil one misije, pa se mi je ustavilo dve misiji pred koncem!! iz neta sem si potegnil cheat code in poskusil malo prešvinglati pa me nekaj =be.
Po navodilih lepo štartam igrico, nato aktiviram ono polje za cheat, in napišem SV_cheats 1. zadevo računalnik lepo sprejme, kar mi tudi napiše v naslednji vrstici. Nato pa mi nikakor noče sprejeti nobene kode. po navodilih bi moral še enkrat odpreti to okno in vpisati želeno kodo, ampak ko to naredim se nič ne zgodi in tudi kode ne sprejme.
probal sem že nekaj s surfanjem in nikjer nisem našel rešitve. A mi lahko kdo pove kaj naredim narobe?
tnx
koyotee ::
Tega tukaj ne podpiramo!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
d0rK ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Return to Castle Wolfenstein - kako dalje ?Oddelek: Igre | 3284 (1639) | MaticKregar |
» | Quake 3 TAOddelek: Igre | 1758 (1253) | no at |
» | Wolfenstein - RTC (Return to Castle)Oddelek: Igre | 2794 (1409) | Hooligan#1 |
» | SOF2 in GTA3 cheatsOddelek: Igre | 3750 (3065) | Dj-Prah |
» | Return to the Castle W problemOddelek: Igre | 1863 (1456) | Fresh Prince |