Forum » Izdelava spletišč » Dreamweaver 8 tabele problem
Dreamweaver 8 tabele problem
jack10 ::
Zanimam me kako zakleniti tabelo da se nebi premikala ko bi kaj prestavlal. Ker mi ne uspe da bi tabele ostale na istih mestih
urban99 ::
bodi bolj natančen pri opisu težav. Kako premikala? Kaj prestavljaš?
Domnevam, da bi moral določiti širino tabele, vrstice, kolone... ali kaj podobnega :)
Domnevam, da bi moral določiti širino tabele, vrstice, kolone... ali kaj podobnega :)
jack10 ::
Na splošno me zanima če bi se dala zaklenit tabela da je nebi mogel premikat. Drugače pa to težko opišem. Narejeno imam stran iz večih tabel. Na levem mam navigation bar. V sredini je tekst na desnem pa še nekaj tabel. Nato ko želim izbrisati tisto tabelo na levem se mi ko shranim stran avtomatsko vse skupaj pomakne malenkost v desno.
delfy ::
Mislim, da je tvoj problem v tem, da enkrat se v browserju vidi slider na desnem robu, drugič ne. In takrat ko se, je browserjevo polje za renderiranje manjše kot pa takrat ko se ne. In zaradi tega tabela skoči malo v desno ~10px. Ni pa nujno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [SQL] primary key inkrementalno dodajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5403 (4593) | ejresnevem |
» | pomoč css, htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1596 (1239) | Neumann |
» | OpenOffice.org 2.0 in razvrščanjeOddelek: Programska oprema | 3143 (2497) | marvin42 |
» | [T-SQL] Kako vnest podatek v bazo in da ti hkrati vrne id?Oddelek: Programiranje | 2896 (2614) | dmok |
» | Več strani v eni!Oddelek: Izdelava spletišč | 1123 (934) | darh |